We Care More


Beste klanten,

Vanaf dinsdag 11 augustus 2015 zal Air Malta de producten in zowel de Economy als Business class opnieuw vormgeven. Met deze veranderingen wil de luchtvaartmaatschappij nog verder gaan met verbeteringen in de klantervaring die deel uitmaakt van de nieuwe ‘We Care More’ campagne.

 

Afbeelding 1 - Nieuw logo voor de ‘We Care More’ campagne.

 

Door zowel de Economy als Business class op te splitsen in drie segmenten zal het boeken van tickets in de toekomst nog flexibeler worden. Let wel dat zelfs bij de goedkoopste categorie nog gratis handbagage en een kleine versnapering is inegrepen, in vergelijking tot het aanbod van de vele prijsvechters. 

 

We Care More - Meer keuze voor klanten

 

Air Malta is zich ter dege van bewust dat klanten in alle rust van hun vlucht willen genieten en geen zin hebben om zich druk te maken over allerlei bijkomende kosten wat bagage of extra diensten betreft. Daarom hebben wij besloten ook bij de goedkoopste categorie de bagage inbegrepen te houden. Ook verlaagt Air Malta de bijkomende kosten als klanten extra bagagestukken willen meenemen. Klanten denken in stukken bagages en niet in kilo’s. Voor extra keuzemogelijkheden, zoals flexibiliteit of het reserveren van zitplaatsen, kunnen klanten opteren voor het voor hen beste product.

Afbeelding 2 - Screenshot van het nieuwe boekingsscherm waar klanten drie verschillende keuzes hebben in Economy Class.


Voor Business Class zijn er ook drie verschillende keuzemogelijkheden waaruit klanten kunnen kiezen: Business Basic, Business Value en Business Anytime.

 

Afbeelding 3 - Screenshot van het nieuwe boekinggsschem waar klanten drie verschillende keuzes hebben in Business Class.

 

Om ook de ticketprijzen competitief te houden introduceert Air Malta vanaf 1 september een nieuw tariefplan. Deze veranderingen zullen leiden tot aanzienlijke prijsbesparingen op retourvluchten. Zo bespaart u liefst 54 euro op vluchten naar enkele bestemmingen in Duitsland.

 

Het verschil in de lage prijzen zal voor de meeste bestemmingen minimaal zijn, zodat klanten niet hoeven in te boeten wat flexibiliteit betreft. De boekingskosten van 15 euro die reeds gehanteerd worden bij het verkooppunt op het vliegveld en telefonische boekingen zullen ook gebruikt worden bij internationale reisbureaus. Dit wil dus zeggen dat de website van Air Malta de meest lucratieve prijzen zal bieden. 

 

Air Malta zal ook regelmatig promoties blijven organiseren waarin klanten nog voordeliger hun vliegreizen kunnen boeken. 

 

Het a la carte-menu aan boord van het vliegtuig zal ver uitgebreid worden en klanten zullen de keuze hebben uit verschillende snacks of warme maaltijden. Voor de liefhebbers zullen er verschillende luxe theemerken geschonken worden.

 

Ook introduceren wij in de nabije toekomst enkele extra diensten aan boord van onze toestellen om zo de klantervaring en -tevredenheid te bevorderen. De eerste stap hierin was ons Sky Spa aanbod tijdens een vlucht op 16 juli, wat zowel nationaal als internationaal enthousiast werd ontvangen.

 

Er staan nog veel meer verbeteringen in ons aanbod in de planning, zoals een mobiele boekingsoptie, een vlottere website, een prijzenkalender voor een transparant overzicht voor onze klanten.

Dit is een zeer belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Air Malta. Wij hebben goed naar onze klanten geluisterd en aan de hand hiervan ons productaanbod aangepast. Onze passagiers zullen kunnen kiezen wat zij willen tegen de prijs die zij kiezen.

 

Wij zijn Air Malta. We Care More.

 

Commercieel Team van Air Malta

 

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!