Vluchten

Vliegen met Air Malta - de luchtvaartmaatschappij van de Maltese eilanden

Air Malta is de vliegende trots van Malta die je het hele jaar door naar meer dan 35 belangrijke Europese bestemmingen brengt. Ontdek samen met Air Malta de unieke charme van de Maltese eilanden.

Onze luchtvaartmaatschappij weet als geen ander wat de eilanden te bieden hebben. 

De Maltese eilanden liggen in het hart van de Middellandse Zee en op korte vliegafstand vanaf iedere grote Europese stad. Vliegen met Air Malta is de beste manier om je trip naar Malta te plannen en wij helpen je op deze website om meer te weten te komen over wat de eilanden je te bieden hebben en doen dit op elke etappe van je reis. 

We richten ons op elke reisgelegenheid - of je nu op zakenreis gaat om een belangrijk contract te tekenen, je familie meeneemt om de pracht van de eilanden te ontdekken, of je geliefde verrast met een romantisch uitstapje. Air Malta's vluchten vertrekken vanaf grote Europese luchthavens, die dichtbij belangrijke steden liggen, waardoor je op een eenvoudige manier onze eilanden kunt bezoeken. 

En dankzij onze nauwe samenwerking met andere toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappijen, vlieg je zonder problemen naar Malta - zelfs als wij je geen rechtstreekse vluchten kunnen aanbieden. 

Als je vanaf Malta vliegt, kun je kiezen uit meer dan 35 Europese bestemmingen.  

Geen enkele andere luchtvaartmaatschappij in Malta biedt zoveel directe diensten aan naar meer dan 35 bestemmingen in Europa. Wij bieden je ook een breed scala aan interessante en concurrerende tarieven, zonder afbreuk te doen aan je comfort en de kwaliteit van onze diensten. Ontdek onze laatste online aanbiedingen - en je bent verzekerd van een aangename verrassing! Op zoek naar reistips? Bezoek onze sectie bestemmingen voor een compleet overzicht van ons vluchtnetwerk.

Waarom kies je ervoor om met ons te vliegen? 

We zijn 100% Maltees 

en bieden je de zonnige warmte van de Maltese eilanden en haar inwoners. Vlieg met ons en proef van de oprechte gastvrijheid, waarom Maltezen bekend staan. 

We zijn behulpzaam 

Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, wij zijn altijd bereid om al je vragen te beantwoorden en om je van dienst te zijn op het vliegveld of aan boord. 

We zijn een eerste waardevolle keuze 

en doen er alles aan om een waar succes van het begin van je onvergetelijke reis te maken. 

  • Geniet van een comfortabele vlucht met hapjes en maak gebruik van onze uitgebreide bar.
  • Als je beslist om met ons te reizen, voorkom je onaangename verrassingen en kosten.
  • Houd je instapkaart bij de hand voor interessante aanbiedingen en voordelen in Malta.

Meer diensten en voordelen in verband met onze vluchten:


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!