Voordelen met je instapkaart

Wist je dat je met je instapkaart van Air Malta speciale kortingen kunt krijgen tijdens je verblijf in Malta? Dat is onze manier om je te verwelkomen op onze eilanden en waardoor je dingen kunt ontdekken die je anders misschien mis zou lopen! 

Als je met ons reist, wordt je instapkaart een identiteitsbewijs dat je op verschillende plekken tijdens je verblijf in Malta kunt overleggen. Je krijgt met je kaart bijvoorbeeld kortingen bij hotels, musea en restaurants. 

Hoe kan ik die kortingen krijgen? 

Bekijk allereerst de beschikbare aanbiedingen op onze Facebook-pagina.

In de meeste gevallen hoef je slechts je instapkaart te overleggen om meteen te profiteren van één van de opgesomde kortingen. Geef aan dat je gebruik wilt maken van de speciale Air Malta korting als je je vlucht boekt en houd je instapkaart bij de hand als je van deze korting gebruik wilt maken. Houd er rekening mee dat bij sommige specifieke deals ook om andere eisen gevraagd kan worden, dus controleer van tevoren de instructies. 

Deze service bestaat sinds eind 2012 en we voegen dus nog steeds bedrijfspartners toe die je een hartelijk Maltees welkom willen wensen. Bezoek deze pagina dus ook de volgende keer dat je op reis gaat naar de eilanden om te zien op welke kortingen je recht hebt met je instapkaart.

 

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!