Passagiers met beperkte mobiliteit

Assistentie bij rolstoelen

Onze bemanning heet je van harte welkom op onze vluchten en zal je assisteren met je mobiliteitsbehoeften. Echter, indien je dit soort assistentie nodig hebt, dan vragen we van je dat er een andere passagier met je meereist. Dit verzekert je ervan dat je direct hulp en steun krijgt en dat de veiligheid van andere passagiers bij noodgevallen niet in gevaar wordt gebracht.

Boeken: Indien je een rolstoel nodig hebt, of een ander mobiliteitshulpmiddel, neem dat contact op met reserveringen, tenminste 48 uur voordat je vlucht vertrekt, zodat we zorg kunnen dragen voor de nodige maatregelen.Er kunnen maximaal twee mobiliteitshulpmiddelen worden geboekt per persoon met handicap of mindervalide.

Op het Vliegveld: Indien je assistentie nodig hebt om van de check-in naar het vliegtuig te komen, de MIA biedt deze service gratis aan. Om deze service gemakkelijk te boeken, kun je vliegveldassistentie direct aanvragen door:

  • Contact op te nemen met ons callcentrum 
  • Een bezoek te brengen aan het Air Malta verkoopkantoor
  • Contact op te nemen met je reisagent.

Om je een betere service aan te kunnen bieden, zorg er dan voor, dat je tenminste 48 uur voor vertrek van de vlucht een aanvraag voor een rolstoel of andere speciale assistentie hebt ingediend.

Krukken: Indien je krukken of andere mobiliteitshulpmiddelen nodig hebt, dan kun je deze gratis meenemen in het vliegtuig. Wanneer je je zitplaats hebt gevonden, zal ons behulpzame personeel de krukken opbergen gedurende de vlucht.
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!