Auteursrecht

AIR MALTA is een geregistreerd handelsmerk van Air Malta plc. Elk gebruik van dit handelsmerk zonder de uitdrukkelijk geschreven toestemming van AIR MALTA, is ten strengste verboden. Alle rechten, inclusief de auteursrechten, in de inhoud van www.airmalta.com zijn het eigendom van of worden beheerd voor deze doeleinden door AIR MALTA. Door het bezoeken van de website van AIR MALTA stemt u ermee in dat u de inhoud alleen zult downloaden voor uw eigen, persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan de inhoud van deze website te kopiëren, te verspreiden, te downloaden, op te slaan (op geen enkel medium), te verzenden, in het openbaar te tonen of af te spelen, op welke wijze dan ook aan te passen of te wijzigen, voor welk doeleinde ook, zonder voorafgaande geschreven toestemming van AIR MALTA. 

Toepasselijk recht

Alle juridische kwesties die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van AIR MALTA en de gerelateerde diensten, en alle vragen die hierop betrekking hebben, zullen worden behandeld in overeenstemming met de wetgeving van Malta. 


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!