Beleid voor bagage-afhandeling

Belangrijke mededeling voor alle passagiers

Houd er rekening mee dat uw bagage tekens van slijtage kan vertonen als gevolg van bagage-afhandeling. U wordt daarom geadviseerd om kwalitatieve en duurzame bagage te gebruiken die bagage-afhandelende processen kan weerstaan.

Air Malta aanvaardt geen aansprakelijkheid voor slijtage en beschadiging van bagage, inclusief, maar niet beperkt tot, kleine scheuren, krassen, vlekken en deuken, of beschadigingen van onderdelen aan de buitenkant van de bagage, zoals handgrepen, wielen, etiketten en riemen. Bovendien aanvaardt Air Malta geen aansprakelijkheid voor schade aan bagage die te vol is ingepakt. In dergelijke omstandigheden wordt geen schade rapport opgemaakt.

Air Malta's aansprakelijkheid voor vertraging, verlies of beschadiging van bagage kan worden beperkt door internationale verdragen, tenzij een hogere waarde vooraf is verklaard en hiervoor extra kosten zijn betaald.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!