Wat vindt er plaats in Malta Direct Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Zoek Vluchten!

Check-in vanaf 24 uur voor

Klanten die met een baby reizen kunnen wellicht niet online in te checken als het kind een verschillende achternaam heeft. We verontschuldigen ons hiervoor.


Mobiel inchecken

Nu kun je pas echt volledig mobiel zijn.

Gebruik je telefoon om altijd en overal in te kunnen checken.

Als je een druk leven leidt, is het niet altijd mogelijk om voldoende tijd uit te trekken voor het inchecken.

Daarom geven wij je de mogelijkheid om mobiel in te checken via onze website en proberen we deze service voortdurend te verbeteren. 

Met ons mobiel inchecksysteem kun je feilloos je aanwezigheid op de vlucht bevestigen - zelfs als je al op weg bent naar de luchthaven! Zonder dat je ook maar iets hoeft uit te printen, zelfs geen instapkaart, loop je direct door naar de securitycheck en ben je weldra op weg naar je bestemming.

Zo kun je je concentreren op wat echt belangrijk is - genieten van je reis, of je nu alleen bent of met familie of vrienden. 

Belangrijke punten om te onthouden 

  • Mobiel inchecken kan al vanaf 23 uur van tevoren en tot 2 uur voor de geplande vertrektijd van je vlucht. 
  • Loop niet het risico dat je je vlucht mist. Zorg ervoor dat je tenminste 45 minuten voor vertrektijd aanwezig bent om te voorkomen dat je reservering geannuleerd wordt en je als een no-show wordt geclassificeerd.  
  • Laad de batterij van je telefoon tenminste twee uur op voor gebruik. Als je de instapkaart niet op je gsm kunt laten zien, dan zal deze bij onze servicedesks uitgeprint moeten worden, wat natuurlijk tot extra vertraging leidt.

Bestemmingen

Momenteel is mobiel inchecken alleen mogelijk voor al onze vluchten die vanuit Malta, London Heathrow, London Gatwick en Catania. 

Er wordt tevens gewerkt om mobiel inchecken uit te breiden naar meer van onze vliegvelden. Aanmelden voor MyKM om hier per e-mail een bericht over te ontvangen kan hier.


Hoe gaat het Mobiel Inchecken in zijn werk?

Als je telefoon of mobiele apparaat een verbinding met internet via Wi-Fi, GPRS, WAP of 3G kan maken, dan kun je deze gebruiken om in te checken. Volg de eenvoudige stappen: 

  • Klik op de 'mobiel inchecken' knop hierboven of doe dit via de homepage. 
  • Vul de gevraagde gegevens in, waaronder je passagiersnaam en achternaam, het vluchtnummer en de reserveringscode (PNR). 
  • Je kunt nu je stoelnummer veranderen of uitkiezen
  • Het is niet nodig om je instapkaart uit te printen; laat straks enkel je digitale instapkaart aan de gate zien. 

Als je nog vragen hebt over het mobiel inchecken, bezoek dan onze support sectie.Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!