Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Inchecken op het vliegveld

U kunt op alle Air Malta bestemmingen gratis inchecken op het vliegveld.

Ga naar onze medewerkersbalie in de vertrekhal van het vliegveld waar uw vluchtvertrekt en onze vriendelijke medewerkers zullen u graag helpen met:
 1. Inchecken op uw vlucht. Hier zult u ook uw stoelnummer ontvangen.
 2. Uw bagage inchecken
  Meer informatie over de toegestane bagage
  Hoe u uw bagage kunt inchecken
 3. U ontvangt bij onze balie uw boarding pass waarmee u verder kunt reizen
Voor zowel onze Club Class als Economy reizigers zijn er verschillende balies waar passagiers die online of mobiel incheckten hun bagage kunnen afgeven.

Als u op het vliegveld incheckt is het belangrijk dat u op tijd in de vertrekhal arriveert. Incheckbalies openen minimaal 2 uur voor geplande vertrektijd. Zo heeft u meer dan genoeg tijd om in te checken, door security te gaan en op het vliegtuig te stappen.

Hieronder enkele specifieke richtlijnen voor het vliegveld waar u van vertrekt zodat ook voor u het inchecken zo vlot mogelijk verloopt:

 • Incheckbalies van Air Malta op de vliegvelden sluiten 45 minuten voor geplande vertrektijd.

 • Club Class reizigers met alleen handbagage kunnen tot 30 minuten voor geplande vertrektijd van Air Malta lijnvluchten inchecken. Gelieve er op te letten dat de volgende vliegvelden uitgezonderd zijn van deze regeling en de volgende sluitingstijden van toepassing zijn:

  Milaan Malpensa – 35 minuten
  St. Petersburg – 40 minuten
  Rome Fiumicino – 45 minuten


 • Inchecken voor zowel Club Class als Economy reizigers die van of naar Tripoli,Benghazi, Algiers en Tel Aviv reizen, dienen 60 minuten voor de geplande vertrektijd in te checken. 
Let op – Niet juist of te laat inchecken voor Air Malta vluchten betekent dat u uw vlucht zult missen. In een dergelijk geval kan Air Malta niet aansprakelijk gehouden worden voor verlies of kosten waar u tegenop loopt.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar