Marine & Offshore Reizen - Voorwaarden

Om lid te kunnen worden van het Air Malta’s Marine & Offshore programma, moet je aan bepaalde eisen voldoen. Deze staan hieronder weergegeven.

Andere programmadocumenten en communicatiemedia (nieuwsbrieven en rekening updates) zullen andere voorwaarden bevatten, die van tijd tot tijd worden gepubliceerd. Eenmaal geaccepteerd als een lid van het Marine & Offshore programma, moet een garantiebrief met officieel briefhoofd meegezonden worden, wanneer een ticket wordt aangevraagd. Deze brief moet de reisdetails, paspoortnummer, monsterboeknummer, het land van afgifte (alleen zeeman) en naam van het schip/platform bevatten. Aanvragers moeten bereid zijn om het monsterboekje, arbeidscontract en garantiebrief te overleggen op het vliegveld.

Algemene Voorwaarden

 1. Bij deelname aan het Marine & Offshore Programma, zal het lid akkoord gaan met de volgende bepalingen en voorwaarden die zijn opgesteld in overeenstemming met de Maltese wet.
 2. Air Malta Marine & Offshore Programma staat open voor lidmaatschap voor ieder persoon die 18 jaar of ouder is en die een arbeidsrelatie heeft met een marine gerelateerd bedrijf.
 3. De toelating als een lid van het Marine & Offshore Programma is uitsluitend ter beoordeling aan de verantwoordelijke Air Malta Programma Manager.
 4. Bedrijven of andere rechtspersonen kunnen niet worden toegelaten als lid.
 5. Om deel te kunnen nemen aan het Marine & Offshore Programma, moeten passagiers een compleet ingevuld en ondertekend formulier overleggen aan Air Malta, waarin de algemene voorwaarden zoals ze hier beschreven staan worden erkend.
 6. Slechts één persoon per Marine & Offshore account kan worden ingeschreven. Het lidsmaatschap is strict persoonlijk. In geval van misbruik, zal het Marine & Offshore lidmaatschap per direct worden ingetrokken.
 7. Er is geen wettelijk recht op het lidmaatschap van het Marine & Offshore programma.
 8. Concessies en diensten waar de gebruiker volgens het Marine & Offshore programma recht op heeft, zijn niet overdraagbaar naar andere rekeningen. Concessies met terugwerkende kracht zijn niet geldig voor vluchten die zijn afgenomen voor de inschrijving. Concessies en diensten zijn niet overdraagbaar, niet verhandelbaar en niet inwisselbaar voor geld.
 9. Het lidmaatschap tot het programma alleen, geeft het lid geen recht op concessies of diensten. Concessies en diensten worden alleen verleend indien de geldende goedkeuringen (visa) worden gevoegd bij het geldende vliegticket.
 10. Behalve indien anders is vermeld is het lidmaatschap geldig voor een periode van 12 maanden of minder indien eerder ontbonden op basis van de Algemene Voorwaarden.
 11. Het lidmaatschap vervalt indien de arbeidsrelatie gesteld in sectie 2 of andere randvoorwaarden die bedoeld zijn om een lidmaatschap aan te vragen, niet meer van toepassing zijn.
 12. Deze Algemene Voorwaarden kunnen te allen tijde gewijzigd worden door Air Malta met of zonder een kennisgeving aan het lid. In geval van beëindiging van het programma zal Air Malta een redelijke inspanning verrichten om het lid tijdig op de hoogte stellen. Air Malta is niet aansprakelijk voor schade of verlies als gevolg van een dergelijke beëindiging of wijziging.
 13. Bij een aanvraag voor het lidmaatschap, wordt Air Malta gemachtigd om de gegevens die opgeslagen zijn naar aanleiding van het lidmaatschap te gebruiken voor marketing en communicatieve doeleinden.
Klik hier om terug te keren naar de Marine & Offshore Reizen pagina.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!