Chartervluchten

Naast de lijndiensten tussen Malta en de belangrijkste toegangspoorten tot Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten, heeft Air Malta ook een uitgebreid charterprogramma.  

Reizen tegen een vaste prijs (chartervluchten) worden uitgevoerd in opdracht van de toonaangevende Europese touroperators, vanuit grote vakantieluchthavens, maar vooral vanuit regionale vliegvelden. Dit brengt Malta dichter bij de huizen van duizenden toeristen. Daarnaast worden consolidatie charters speciaal geprogrammeerd om tegemoet te komen aan de kleine/middelgrote touroperators, die anders het risico niet nemen om een heel vliegtuig te charteren. Air Malta is erkend als een pioneer op dit gebied en heeft de leidende rol in de Maltese toeristenindustrie.

Ad hoc charter mogelijkheden worden professioneel aangeboden door de beste know-how en flexibiliteit van alle afdelingen.

Air Malta is in achting gestegen bij de grote touroperators door de snelle en efficiënte service vanaf het moment van aanvraag tot de terugkeer naar huis van onze gewaardeerde klant. Veel positieve terugkoppeling van passagiers en Internationale Prijzen voor de Beste Operationele Prestaties getuigen hiervan.

Voor meer informatie, bel (356) 22 999 145, elke Air Malta buitenpost of stuur ons een e-mail


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!