Groepsboekingen

Samen reizen is leuker

Waar je naar toe gaat en wat je daar gaat doen is niet het belangrijkst. Reizen gaat vooral om het creëren van mooie herinneringen met mensen waar je om geeft. Een van de beste manieren om dit te doen is om vanaf het begin van je vakantie als een groep te reizen. 

Of het nu gaat om een groepje vrienden dat op het punt staat om samen op reis te gaan, collega's die willen vertrekken voor een teambuilding trip, of familieleden die dichter tot elkaar willen komen, wij kunnen je groep een handje helpen door middel van: 

  • Enorm voordelige ticketprijzen;
  • Zeer flexibele reis voorwaarden;
  • Vooraf vastleggen van zitplaatsen mits je een voorschot van de reis betaalt; 
  • Extra tijd om de namenlijst van groepsleden te finaliseren;
  • Mogelijk goedkopere tarieven voor meerdere stoelen. 

Een minimum aantal van tien personen op dezelfde vlucht en reizend naar dezelfde bestemming is noodzakelijk om in aanmerking te komen voor deze speciale groepstarieven.

Als je een offerte wil aanvragen met een volledige lijst van voordelen, klik dan hier om contact op te nemen met het Air Malta kantoor in jouw land of klik hier om Air Malta via het contactformulier te bereiken (selecteer "groepen" bij de afdelingen in het dropdown menu van het formulier).

Business Groepen

Malta heeft een goede reputatie als het gaat om het aantrekken van internationale delegaties en als je op zoek bent naar een betrouwbare luchtvaartmaatschappij om je te helpen bij de reisplanning voor een conferentie, klik dan hier voor meer informatie. Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!