Lounges

Exclusieve toegang tot onze lounge

Ontspan voor het begin van je reis

Waarschijnlijk heb je het altijd al enorm druk en daarom zorgt Air Malta ervoor dat je van een rustig moment kunt genieten en even kunt focussen voor het vertrek van je vlucht. 

Samen met MIA bieden wij je toegang tot de exclusieve La Valette Club, een aangename lounge omgeving, zowel voor als na je vlucht met ons. 

Op de internationale luchthaven van Malta

Als je met een Club Malta ticket van of naar Malta reist, dan bieden wij je graag gratis toegang tot de La Valette lounges in zowel de aankomst- als vertrekhallen. 

De lounge beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder gratis versnaperingen, een ruimte om te roken, en Wi-Fi. Het strakke design en de rustige omgeving zorgen ervoor dat dit de perfecte plaats is om even te onspannen voor je verder gaat met of begint aan je reis.  

Lees meer over MIA’s La Valette Lounge

Ben je een Flypass Diamond kaarthouder? Zo ja, dan ben je ook van harte welkom om van deze exclusieve vertreklounge te genieten voor je vlucht. Daarbij kun je ook een gast uitnodigen om je te vergezellen, mits je samen bent ingecheckt en dezelfde vlucht neemt. Dit is wel afhankelijk van beschikbaarheid. 

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!