Neem uw geliefde deze Valentijnsdag mee tot nieuwe hoogten met de Love Plane van Air Malta.

Op 14 februari, Valentijnsdag, organiseert Air Malta de 'Love Plane', een exclusieve twee uur durende vlucht, speciaal georganiseerd voor een perfecte avond. De vlucht, die vol verrassingen zal zitten, is bedoeld voor koppels die deze dag op een speciale en unieke manier willen vieren. 

Direct na de check-in krijgen de koppels een volledige VIP-behandeling. De twee uur durende vlucht zal vertrekken om 08:00 uur pm en weer in Malta landen om ongeveer 10:00 uur pm.  De koppels vliegen over de Siciliaanse kustlijn en de Mount Etna, terwijl ze genieten van een romantisch diner hoog in de lucht. Deze vlucht is beschikbaar voor € 99 per persoon (all-inclusive).

Het evenement zal gefilmd worden en er zullen foto's gemaakt worden, waarna ze gedeeld zullen worden op de sociale media van de luchtvaartmaatschappij.  

Air Malta wil graag Malta International Airport en VASCAS bedanken voor hun steun, alsmede La Valette Cub, Camilleri Wines, Duty Free Store by Nuance, Sky Gourmet, Teleflor International, Baci en Nescafe'.

Voor meer informatie kun je bellen met Air Malta op 2299 9620 of een bezoek brengen aan het Air Malta verkoopkantoor op Malta International Airport.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!