KLM en Air Malta lanceren een code-share overeenkomst

Date: Donderdag 2 juli, 2015
Ref: 045-2015


KLM en Air Malta gingen onlangs een code-share agreement aan waarin KLM haar codes en vluchtnummers zal verbinden aan Air Malta vluchten naar Amsterdam.
 
Met onmiddellijke ingang zal de Koninklijke Nederlandse luchtvaartmaatschappij haar klanten een dagelijkse vlucht naar de Maltese eilanden kunnen bieden. Air Malta vluchten van en naar Schiphol zullen verbonden worden met het uitgebreide, wereldwijde netwerk van KLM.

De vluchten zullen beheerd worden door de Maltese luchtvaartmaatschappij met de toestellen Airbus A319/A320 en tickets zijn vanaf vandaag te koop.
 
Dankzij deze code-share overeenkomst zullen passagiers van beide luchtvaartmaatschappijen van enkele nieuwe diensten kunnen genieten, zoals aansluitende check-ins voor aansluitende vluchten.
 
Ursula Silling, Chief Commercial Officer van Air Malta zei het volgende over deze nieuwe overeenkomst: “Deze code-share overeenkomst komt voor ons op een speciaal moment. Dit jaar vieren wij ons 40-jarig dienstverband van en naar Schiphol. Wij zijn dan ook razend enthousiast met deze nieuwe overeenkomst en wij doen er alles aan om het maximale voor onze klanten uit deze overeenkomst te halen. Dankzij dit nieuwe samenwerkingsverband van Air Malta en KLM kunnen onze passagiers eenvoudig naar verschillende Europese of intercontinentale bestemmingen van KLM vliegen. De overeenkomst is een aanvulling op de reeds bestaande afspraken met Air France, vanaf de vliegvelden Charles de Gaulle en Orly. Zowel KLM als Air Malta heeft klanttevredenheid als topprioriteit, waar klantvriendelijkheid en servicelevel hand in hand gaan.”Rene de Groot, Chief Operating Officer bij KLM zei het volgende: “KLM is tevreden met deze nieuwe code-share met Air Malta. Onze Maltese klanten staan nu in directe verbinding met Amsterdam als toeristische bestemmingsplek, in combinatie met het wereldwijde vliegnetwerk van KLM. Andersom kunnen KLM-klanten nu ook een bezoek brengen aan de prachtige, Maltese archipel.”

Vliegschema (plaatselijke tijd)

Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag:
 KM396/KL3398: vertrek in Malta om 07:40, aankomst in Amsterdam om 10:50
KM397/KL3399: vertrek in Amsterdam om 11:50, aankomst in Malta om 14:50

Donderdag, zaterdag:
KM396/KL3398: vertrek in Malta om 07:50, aankomst in Amsterdam om 11:00
KM397/KL3399: vertrek in Amsterdam om 11:50, aankomst in Malta om 14:50

Voor meer informatie of voor boekingen kunt u terecht op www.klm.com, www.airmalta.com of gaat u naar een reisbureau bij u in de buurt.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!