De clip van Air Malta met een eerbetoon aan PSY gaat razendsnel het internet over

Een Air Malta clip (PSA, Public Service Announcement) - nog maar drie dagen geleden gelanceerd op Facebook - is al met 320.000 views razendsnel de wereld over gegaan. 

De clip omvat een dans aan boord als eerbetoon aan PSY's wereldwijde hit ‘Gangnam Style’ in een luchtige poging het gebruik van mobiele telefoons tijdens de vlucht te ontmoedigen. 

In de versie van Air Malta, ontvangen verschillende passagiers door het gehele vliegtuig een telefoontje dat wordt aangekondigd door de ringtone van ‘Gangnam Style’. Plotseling beginnen er vier mooie stewardessen in het gangpad op dit onweerstaanbare lied te dansen en al de passagiers doen mee. De Captain beëindigt de scene en herstelt de orde door de passagiers eraan te herinneren alle telefoons uit te schakelen tijdens de vlucht.  

Binnen enkele uren kreeg de clip van Air Malta, die ook te zien is op Youtube, tienduizenden 'likes' , 'shares' en positieve reacties online. 

Philip Saunders, Chief Commercial Officer bij Air Malta zei hierover: ‘We zijn verbaasd over de enorme hoeveelheid aan positieve reacties. Het is geweldig dat wij een serieus bericht hebben kunnen communiceren op een leuke manier, dankzij de combinatie van onze prachtige danseressen en het fenomeen PSY. Dit illustreert het gevoel voor humor bij Air Malta en wij zijn dan ook zeer verheugd dat meer dan 50 collega's hebben deelgenomen aan de video." 

De video is te zien en van commentaar voorzien op nieuwe websites en blogs over de hele wereld, in landen ver weg en dichtbij, inclusief Polen, België, Australië, Nieuw Zeeland en Amerika. 

De video, getiteld ‘PSA - Gangnam Style by Air Malta’, staat op de 23e plaats bij "Infectious vids', een populaire video-streaming website.Bekijk de video:

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!