Het nieuwe cabinepersoneel van Air Malta krijgt de 'wings' toegekend.

Air Malta heeft tijdens een ceremonie in het trainingscentrum van de luchtvaartmaatschappij in Skyparks, aan een nieuwe groep de "wings" toegekend. Dit was de eerste ‘Wings Ceremony’, die dit jaar door Air Malta werd gehouden.  

De 'wings ceremony' is het hoogtepunt en de viering van een intense, vier weken durende, training, die het cabinepersoneel moet voltooien, voordat zij bij Air Malta aan hun carrière kunnen beginnen.

Tijdens dit evenement zei Philip Saunders, Air Malta’s Chief Commercial Officer, “ 'Wings ceremonies' zijn altijd bijzonder en het is met grote trots dat we weer gestart zijn met het organiseren van deze evenementen om het succes van onze nieuwe cabine personeel te vieren." 

Dhr. Saunders heeft vijf belangrijke kenmerken genoemd waaraan het cabinepersoneel dient te voldoen:  1) uitstekende veiligheid, 2) wordt de ambassadeur en de gids van wat de Maltese Eilanden te bieden hebben, 3) voorzie in een warme en vriendelijke service, 4) werk continu aan zelfontplooiing en 5) neem aan boord leidinggevende verantwoordelijkheid.

“Elke vlucht heeft een speciale betekenis voor onze passagiers. Sommige reizen om vrienden of familie te bezoeken, die zij in jaren niet gezien hebben, andere reizen voor een vakantie van hun leven, sommige reizen voor zaken en andere weer om medische redenen. Het is dus belangrijk dat ons cabinepersoneel ernaar streeft dat passagiers zich speciaal voelen.", aldus Saunders.  

Al het nieuwe cabinepersoneel heeft reeds posities bekleed binnen de luchtvaartmaatschappij en is geselecteerd na een interne oproep tot kandidaatstelling. De instructeurs bevestigden dat deze groep één van de beste was die ze tot nu toe getraind hebben. 

Naast het uitgereikt krijgen van hun ‘wings’ en de vergunning te mogen vliegen als cabinepersoneel werden er ook prijzen uitgereikt aan de top-cursist, Christopher Aquilina, die een indrukwekkend gemiddelde haalde van 97% in de testen en examens en een prijs voor de meest humoristische cursist, Violet Sciberras.

Bij deze ceremonie waren ook Capt. Mark Micallef Eynaud, Chief Officer Flight Operations, Charlene Bebiano Oliveira, Head of Cabin Crew en In-Flight Services, Capt. Martin Ferrando, Crew Training Post Holder, en de instructeurs Joe Fava, Charles Abdilla, Godwin Grech, Oliver Magri, Joseph Camilleri en Christopher Gove aanwezig`. Familieleden van de nieuwe bemanning waren ook uitgenodigd.  

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!