Air Malta steunt Breast Care Support Group

Datum: Vrijdag 11 oktober, 2013
Ref: 079-2013_NL


Ieder jaar in oktober lanceert Air Malta samen met Sky Gourmet een inzamelingsactie voor het goede doel Breast Care Support Group Europa Donna Malta. Met deze actie willen zij de aandacht vestigen op borstkanker en naast vroegtijdige detectie ook palliatieve zorg van deze ziekte voor de passagiers van de luchtvaartmaatschappij. Oktober staat wereldwijd in het teken van bewustwording van borstkanker.

Tijdens deze maand deelt het cabinepersoneel van Air Malta roze lintjes uit en verzamelen zij donaties van passagiers op bepaalde vluchten om dit Maltese goede doel te sponsoren. Afgelopen jaar werd € 4.774 opgehaald met deze campagne. Het personeel van Air Malta bij de incheckbalie zal in oktober ook een roze lintje dragen.

De donaties zullen gespendeerd worden aan promotiemateriaal om mensen bewust te maken van de risico’s van borstkanker en om de risico’s te verlagen door gezond te eten en te sporten – beide twee belangrijke factoren om het risico op borstkanker te verlagen. 

Gertrude Abela dankte Air Malta namens de Group en sprak haar bewondering uit voor de mensen en bedrijven zoals Air Malta dankzij wie haar stichting verder kan blijven strijden tegen borstkanker.

De Breast Care Support Group Europa Donna Malta is een non-profit organisatie gerund door vrijwillers en werd in 1989 opgericht. Hun missie is om het publieke bewustzijn te verhogen en patienten en families die met borstkankerdrama’s te maken hebben te steunen. Het hele jaar door werkt de stichting hard aan campagnes ter bevordering van de bewustwording en houdt lezingen in scholen en werkplekken. Ook is er en 24/7 supportlijn waar dagelijks vele telefoontjes binnenkomen met vragen. Tenslotte biedt de stichting een directe, een-op-een begleiding. Al deze diensten worden gratis aangeboden door de Breast Care Support Group.

Deze campagne maakt ook deel uit van de initiatieven waar Air Malta zich als bedrijf hard voor maakt. Maltese bedrijven die zich inzetten voor de Maltese gemeenschap worden gesteund en geen enkele andere luchtvaartmaatschappij zet zich vrijwillig zo in voor de Maltese gemeenschap als Air Malta.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!