Air Malta lanceert Kerstaanbiedingen

Air Malta zal tijdens het feestseizoen een kerstcadeau aan de klanten aanbieden  - 25% korting op de vluchten bij Air Malta. Deze aanbieding volgt op de laatste winteraanbieding, die erg populair was in Malta en de rest van Europa. 

Deze één week durende aanbieding, bleek de totale ticketverkoop te verhogen met 69% (+5.000 boekingen over dezelfde week in het voorgaande jaar) en zorgde voor een toename van de omzet met 52%  ten opzichte van dezelfde week vorig jaar. 

Philip Saunders, Air Malta’s Chief Commercial Officer zegt hierover, “Onze toewijding aan de Maltese markt wordt onderstreept door onze Kerstaanbieding van 25% korting op de Air Malta tarieven. Deze geweldige aanbieding geldt van maandag 24 tot vrijdag 30 december en is de ideale periode voor het boeken van een wintervakantie. In de laatste maanden hebben wij geconstateerd dat dit onze beste bezettingsgraad is sinds de afgelopen tien jaar en dat dit soort initiatieven ons helpt bij het maken van de beste keuzes voor het groeien van het aantal passagiers, die zoeken naar een goede prijs-kwaliteit verhouding en een geweldige service."

Tickets die via deze aanbieding zijn gekocht zijn geldig voor reizen tussen 7 januari en 30 april 2013. Bepaalde voorwaarden zijn van toepassing.  

Deze aanbieding is beschikbaar naar 20 bestemmingen, waaronder: Amsterdam, Athene, Berlijn, Brussel, Budapest, Catania, Dusseldorf, Frankfurt, Genève, Hamburg, Istanbul, Londen (Gatwick en Heathrow), Manchester, Milaan, Moskou Domodedovo, München, Parijs (Orly en Charles de Gaulle), Rome, Sofia, Wenen en Zürich.

Air Malta handhaaft haar aanbod in een goede prijs - kwaliteitverhouding en uitmuntende service in zowel economy class als business class. De luchtvaartmaatschappij biedt dit aan inclusief 10 kilo aan handbagage en 20 kilo aan bagage voor de economy class passagiers. Club Class passagiers kunnen twee stuks aan handbagage meenemen met een totaalgewicht van 15 kilo plus 30 kilo aan bagage. 

Meer informatie kun je verkrijgen door te bellen met +356 21662211.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!