Veranderingen bij inchecken bij Air Malta

Datum: vrijdag 4 oktober 2013
Ref: 074-2013 NL

In het kader van het verbeteren van de klantenservice en stiptheid is Air Malta bezig om de procedure van inchecken te wijzigen op Malta International Airport en verschillende andere vliegvelden waar de maatschappij hun vluchten aanbiedt.

Met onmiddellijke ingang opent Air Malta een desk in Malta International Airport waar passagiers met alleen handbagage kunnen inchecken. Deze desk is bij het verkoopkantoor in het vertrekgedeelte van de luchthaven en zal dagelijks op de drukste momenten, van 6 tot 9 ’s morgens en van 1 tot 5 ’s middags, geopend zijn.

Vanaf zondag 27 oktober wijzigt Air Malta op het Maltese vliegveld en enkele buitenlandse vliegbestemmingen ook de tijden waarop passagiers maximaal kunnen inchecken. Passagiers kunnen tot 45 minuten voor de geplande vertrektijd van hun vlucht inchecken. Deze nieuwe tijden gelden voor zowel de Club als voor de Economy Class passagiers. Mensen die alleen met handbagage Club Class vliegen kunnen nog steeds tot 30 minuten voor geplande vertrektijd inchecken.

Het inchecken voor zowel Club als Economy class op en van de buitenlandse vliegvelden in Tripoli, Benghazi, Algiers en Tel Aviv kan tot 60 minuten voor gepland vertrek van vlucht. 

De incheckbalies op alle vliegvelden zullen ten minste twee uur voor gepland vertrek geopend zijn.

Er zullen geen wijzigingen plaatsvinden in zowel de online als de mobiele incheck-procedure.

Deze wijzingen zijn om de klantenservice ten goede te komen, de tijd dat een vliegtuig op de grond staat te verminderen en de stiptheid van de luchtvaartmaatschappij te verbeteren. Vooral dit laatste is een ontzettend belangrijk punt voor Air Malta en afgelopen jaar werd er uitgebreid onderzoek gedaan naar vertraagde vluchten. In januari dit jaar startte de luchtvaartmaatschappij met het invoeren van enkele bevindingen uit deze onderzoeken en het wijzigen van de incheck-procedure vloeit hier ook uit voort. Verdere initiatieven zullen binnenkort volgen. 

De wijzigingen in procedures hebben reeds in het eerste halve jaar van 2013 (januari – juni) hun vruchten afgeworpen. De stiptheid van vluchten is met 5% gestegen ten opzichte van dezelfde periode in het vorige jaar. Tijdens deze periode vertrok maar liefst 85% van de Air Malta vluchten (aankomsten en vertrek) binnen 15 minuten van de geplande vertrektijd.

Meer informatie over deze wijzigingen kan teruggevonden worden op de website van Air Malta: www. http://www.airmalta.com/information-nl-nl/at-the-airport-nl-nl .

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!