OH Leuven FC scoort met Air Malta

Na het grote succes van de Air Malta PSA-Gangnam Style video op Youtube, lanceert de luchtvaartmaatschappij nu een tweede serie van videoclips, om Air Malta te promoten met een knipoog. 

Deze keer laat de video spelers zien van het Belgische Jupiler League team, OH Leuven, en voormalig voetballegende Carmel 'Bużu' Busuttil.

De clip is opgenomen tijdens een routinecontrole door ingenieurs van een Air Malta vliegtuig. 

De verhaallijn is gebaseerd op vier voetballers, - verkleed als Air Malta ingenieurs  - die hun vaardigheden en passie voor het voetbalspel tonen. 

Wanneer één van de spelers een krachtig schot richting het vliegtuig levert, wordt  'Bużu' de held van de dag met een spectaculaire 'flying-header', waarmee de bal uit de buurt van het vliegtuig wordt geschoten.  

Deze videoclip is net op Youtube gelanceerd door de luchtvaartmaatschappij en er wordt verwacht dat er vanuit Malta, België en daarbuiten grote belangstelling voor is.  

De sterren van de video zijn vier jonge professionele voetballers van OH Leuven FC; Alessandro Cerigioni, Dean Michiels, Joren Dehond en Thomas Azevedo. Zij hebben meegewerkt aan de video tijdens een trainingskamp van de club in Malta deze winter. 

Carmel Busuttil is zowel in Malta als in België bekend. Hij heeft gespeeld in de Belgische League als clubcaptain voor KRC Genk en hij heeft meer dan 100 caps bereikt voor zijn land in internationale wedstrijden.

De Maltese Eilanden worden een steeds belangrijkere bestemming voor trainingskampen voor Europese voetbalclubs. In vergelijking met het vasteland van Europa, is het weer op Malta uitzonderlijk mild tijdens de winter en geeft dus perfecte condities voor trainingen. Clubs die de afgelopen jaren al geprofiteerd hebben van de Maltese faciliteiten en het klimaat zijn o.a. OH Leuven, Sheffield United, Manchester United, AC Milan, Juventus en Parma FC.

Als reactie op dit initiatief zei Philip Saunders Chief Commercial Officer bij Air Malta: "Deze nieuwe video is bedoeld om verdere bekendheid van Air Malta op te bouwen op een onverwachte en leuke manier. Maar er is ook een serieuze boodschap: Malta is voor Europese professionele voetballers perfect gesitueerd voor een trainingskamp tijdens de winter. Deze clip verhoogt het bewustzijn van de mogelijkheden en wij kijken ernaar uit om met meer clubs samen te werken om van deze faciliteiten gebruik te maken. We hopen dat het publiek de film leuk vindt en dat ook deze clip een succes gaat worden!". 

Air Malta wil graag het management en de spelers van OH Leuven FC, alsmede Carmel Busuttil bedanken voor hun professionaliteit en samenwerking. 

Om deze clip te bekijken, klik hier: Om een HD copie te downloaden, klik hier 
 

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!