Meer dan een miljoen tickets in de uitverkoop bij Air Malta – 25% korting aanbieding

Datum: Zondag 29 September, 2013
Ref: 075-2013 NL

Air Malta biedt maar liefst 25% korting op meer dan een miljoen plaatsen in hun geplande vluchten van en naar Malta.

Philip Saunders, commercieel directeur bij Air Malta, liet volgende weten over deze spectaculaire aanbieding: “Dit is voor zowel de plaatselijke bevolking als voor bezoekers van onze eilanden een unieke kans om voor een aantrekkelijke prijs met een eerste klas luchtvaartmaatschappij te vliegen. Deze prijsklapper van Air Malta geldt voor de komende negen maanden, tot eind juni 2014. Klanten hebben recht op 25% korting op vluchten naar 23 verschillende bestemmingen en in totaal bieden we 1,17 miljoen stoelen aan tegen deze actieprijs. Wij zijn er zeker van dat deze aanbieding een gegarandeerd succes zal. Er is echter wel haast bij geboden, want de actie verloopt op zondag 6 oktober en wij willen niet dat iemand deze actie mist!”

“Afgelopen winter (oktober-maart 2012) reisden 680.000 reizigers mee met de vluchten van Air Malta; een stijging van 40.000 ten opzichte van diezelfde periode in het jaar daarvoor. Wij hopen met deze aanbieding wederom een stijging zullen zien in het aantal passagiers dat gebruikt maakt van onze vluchten om de Maltese eilanden te bezoeken.”, aldus Philip Saunders.
 
De actie loopt vanaf vandaag en zal voor de komende acht dagen tot en met zondag 6 oktober, 11:59 uur Maltese tijd, geldig zijn. Bepaalde voorwaarden kunnen van toepassing zijn.

Deze aanbieding geldt voor de volgende vliegvelden: Londen (Heathrow en Gatwick), Manchester, München, Frankfurt, Düsseldorf, Hamburg, Berlijn, Amsterdam, Brussel, Parijs (Orly en Charles De Gaulle), Zurich, Wenen, Moskou (Domodedovo en Sheremetyevo), St. Petersburg, Rome, Milaan, Catania, Athene, Sofia en Istanbul. 

Air Malta blijft volharden in hun filosofie dat mensen in zowel business als economic class waar voor hun geld moeten krijgen. Iedere passagier kan 10kg handbagage meenemen en 20kg aan overige bagage, die over meerdere koffers verspreid kan worden. Club class passagiers kunnen twee stukken handbagage meenemen op reis met een totaalgewicht van 15kg plus 30kg aan overige bagage.

Voor meer informatie kunt u bellen naar +356 21662211 of gaat u naar een van de verkooppunten van Air Malta, reisbureaus of surft u naar www.airmalta.com.


 

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!