Maltese tenor Joseph Calleja laat zijn stem horen op Air Malta vlucht

Tenor Joseph Calleja van internationale allure laat een vliegtuig vol stomverbaasde passagiers achter na een spontane serenade te hebben gegeven. In een nieuwe promo-video van Air Malta is de zanger te zien en te horen als hij uit volle borst  O Sole Mio begint te zingen.

Joseph Calleja werd al snel herkend door een jonge mede-pasagier toen hij op het vliegtuig stapte. De kleine kornuit had de moed om het klassieke Napolitaanse meesterwerk te zingen voor de wereldberoemde operaster.

De jongeman werd al snel vergezeld door een koor van medepasagiers en medewerkers van Air Malta. Iedereen verzamelde in een kring om de stoel van de zanger en zongen hem toe.

De Maltese tenor springt op een gegeven moment maar al te graag in op de muziek en laat iedereen aan boord sprakeloos. 

Met de slotzin "get carried away" (geef u over aan ons) is de Youtube-clip een deel van een promotiecampagne van Air Malta, de nationale vliegmaatschappij van het thuisland van Joseph Calleja, Malta.

 

"Ik ben trots dat ik kan op mijn manier een steentje kan bijdragen aan de nationale vliegmaatschappij van mijn land. Te meer omdat de omstandigheden in de vliegindustrie momenteel niet gunstig zijn. Air Malta is een symbool voor de Maltese gastvrijheid, creativiteit en hard werken,” zei de tenor, die in februari benoemd werd tot ambassadeur van Air Malta.

 CEO van Air Malta, Peter Davies, bedankte Joseph Calleja dat hij zijn ongelofelijk talent met de luchtvaartmaatschappij wil delen. De maatschappij is op dit moment bezig met een herstructurering van de onderneming.

“De internationale reputatie van Joseph Calleja staat garant voor een geweldig muzikaal spektakel, met een Maltees tintje. Dit maakt hem zonder twijfel een van de beste ambassadeuren die Air Malta zich maar kan wensen ter promotie van de luchtvaartmaatschappij en Malta. Air Malta draagt de kleuren van Malta altijd met trots en wil een brug vormen voor de rest van de wereld naar Malta. Onze samenwerking met Joseph Calleja, wiens culturele bijdrage aan onze generatie heel Malta trots maakt, vult ons bij Air Malta ook met enthousiasme”, voegde hij daar aan toe.O Sole Mio, wat "mijn eigen zon" betekent, is momenteel ontzettend toepasselijk voor de Mediterraanse eilanden, waar het kwik momenteel niet onder de 30°C daalt.

De Maltese Tenor ontving onlangs lovende kritieken voor zijn rol in de James Gray’s productie The Immigrant waar hij de rol van de Italiaanse tenor Enrico Caruso vervult.

Op 1 augustus, CALLEJA hield zijn jaarlijkse galaconcert in Malta waar Zucchero, Riccardo Cocciante en Rebecca Ferguson zal beschikken. Afglopen september trad hij op in een uitverkocht Royal Albert Hall in Londen voor de BBC Proms. 

Het nieuwe album van Joseph Calleja, Amore, werd op 9 september wereldijd gelanceerd.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!