Joseph Calleja: “There’s no place like Malta”

Date: Vrijdag 7 maart, 2014
Ref: 21-2014


Maltese tenor toert over het eiland in vintage sportwagen en haalt herrinneringen uit jeugdjaren op in nieuwste video van Air Malta.

“Interesse in de geschiedenis van de menselijke beschaving, zonder naar Malta te komen is niet mogelijk.”

De Maltese tenor Joseph Calleja reist de hele wereld over voor zijn werk, maar voor hem is Malta nog altijd een van de meest “interessantste, spirituele en historische” plekken ter wereld. 

Dit vertelde hij in de nieuwste video van Air Malta, genaamd “Joseph Calleja: There’s no place like Malta”. In de video vertelt hij over zijn liefde voor de eilandgroep in de Middellandse Zee, terwijl hij het eiland doorkruist in een oude, rode sportwagen. 

De tenor is Ambassadeur voor de Maltese luchtvaartmaatschappij en in deze video haalt hij herinneringen uit zijn kinderjaren in een toer over het eiland. 

“Het is onmogelijk om geïnteresseerd te zijn in de geschiedenis van menselijke beschaving, zonder Malta te bezoeken”, zegt hij tijdens zijn pitstop in Qormi, een dorpje dat bekend staat om hun bakkerijen en vuurwerkfestival.
  
De wereldberoemde operazanger zegt zich weer thuis te voelen zodra hij het Maltese kruis op een Air Malta-toestel ziet op een vliegveld in het buitenland.

  

Joseph Calleja is dankzij zijn internationale faam bij uitstek de beste ambassadeur voor de Maltese eilanden. Zijn identiteit past uitstekend bij het merk Air Malta en de gezamenlijke inspanningen om de Maltese eilanden in het buitenland te promoten.

De video van twee minute werd in de maand februari geschoten en kan bekeken worden op het Youtube-kanaal van Air Malta en op hun Facebook- en Twitter-kanaal. Het is tevens de nieuwste toevoeging in de verzameling van video’s van de luchtvaartmaatschappij om de Maltese eilanden te promoten.
 
Joseph Calleja was eerder te zien in de Air Malta video waar hij aan boord van een vlucht de passagiers verraste met een live serenade van “O Sole Mio”.

Philip Saunders zei het volgende over de nieuwe samenwerking: “Wij zijn natuurlijk zeer vereerd dat onze eigen ambassadeur zo gepassioneerd is over het door ons allen beminde Malta en de nationale luchtvaartmaatschappij.”

De video is geproduceerd door het marketingkantoor van AirMalta, BRND WGN
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!