Air Malta bereidt zich voor op 40-jarig bestaan

Datum: Vrijdag 28 maart, 2014
Ref: 010-2014De voorbereidingen voor het sinds 40-jarige jubileumfeest Vlucht van de eerste Air Malta in zijn wanted gang. De eerste van KM100 Malta Vlucht was naar Londen Heathrow Op 1 april 1974.  Passagiers boord aan van de Boeing 720 en waren vooral Journalisten reisagenten, onderweg om hun Britse colleague's you ontmoeten voor een receptie in Londen.

Deputy Prime Minister Dr A. Buttigieg, staat op de gasten you woord inauguratie van Air Malta op 31 maart, 1974. Van links naar rechts: Albert Mizzi, van Voorzitter Air Malta, Sir Anthony Mamo, Governor General, Monseigneur Gonzi, Malta Aartsbisschop van, en Nur Khan, Pakistan International Airlines Voorzitter van.

 
Air Malta is van plan om bij Deze feestelijke Mijlpaal Luister you Zetten met verschillende Activiteiten en initiatieven, zoals een special april-editie van hun vluchtmagazine 'Il-Bizzilla.'  De Nieuwe Algemene directeur, Louis Giordimaina, benadrukte Jubileum van het feit dat het Air Malta in een jaar voor de zeer belangrijk Maltese eilanden valt. "De mijlpalen in dit jaar een hebben belangrijke invloed gehad Malta op de Maltezers en hebben gemaakt ons tot de native vandaag die wij zijn de dag. We mogen ook niet Vergeten Welke invloed Air Malta afgelopen de 40 jaar en heeft op gehad in Malta. Dankzij onze nieuwe talloze luchtvaartmaatschappij zijn er, the dan niet Toeristische, routes geopend en meer dan staat Malta OOIT in contact met de rest van de wereld. ", Aldus Louis Giordimaina.

 

De boordbemanning van de eerste van Vlucht Air Malta, van links naar rechts: Mario Genovese, AIP piloot, Carmen Fenech Vander Weerden, AIP piloot, RoseMarie Zammit, AIP piloot, Dorothy Dalli Ulenhaut, AIP piloot, Reggie Norman DeBono en Falzon.


In het eerste jaar vlogen to bijna 54,000 passagiers meth Air Malta. Aantal is dit jaar in de afgelopen veertig uitgegroeid maar tot liefst 1.7 miljoen. Zo vlogen in vier de Laatste decennia 50 miljoen passagiers mee op een van Vlucht Air Malta. Dit jaar de staat stil bij het ​​ook Maltese luchtvaartmaatschappij 100-jarige Jubileum van commerciële vluchten. De eerste commerciële vliegreis Vond plaats op de eerste januari, 1914. In Amerikaanse de staat Florida vloog naar het vliegtuig vanaf St. Petersburg Tampa.
 

 

 

Passagiers boord aan van de eerste van Vlucht Air Malta. 

  

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!