Air Malta’s nieuwe bestemming is Sabiha Gökçen - Istanbul

Date: Donderdag 16 januari 2014
Ref: 002-2014 NL


Air Malta zal binnenkort ook lijnvluchten organiseren naar het Turkse Sabiha Gökçen in Istanbul, naast de bestaande vluchten naar het andere vliegveld in Istanbul, Atatürk.

Het vliegveld is vernoemd naar de eerste vrouwelijke gevechtspilot, Sabiha Gökçen, en is de snelst groeiende luchthaven ter wereld met jaarlijks meer dan 19 miljoen passagiers.

Sabiha Gökçen ligt ten oosten van de Bosporus en ligt daarom in het Aziatische deel van de stad die in twee werelddelen ligt.

Van het vliegveld naar het centrum is slechts 40 minuten per taxi of per een van de special ingezette pendelbussen naar het vliegveld of openbaar vervoer. Ook rijdt er een shuttle naar het metrostation waardoor iedere bezoeker van de Turkse archipel eenvoudig onder de Bosporus doorreizen naar de andere kant van Istanbul.

De eerste Air Malta vlucht naar Sabiha Gökçen zal op 31 maart vertrekken en zal net als afgelopen zomer iedere maandag, woensdag en donderdag vliegen. Aansluitende vluchten naar andere vliegvelden in Turkije zijn ook beschikbaar.

“Sabiha Gökçen verbindt een groot nog onbegaan gebied voor Air Malta in het Aziatische gedeelte van Istanbul en andere steden in het zuiden van het land. De verbinding met dit vliegheld zal ons helpen om nog grotere, operationele flexibiliteit te tonen”, aldus Philip Saunders, Commercieel Directeur bij Air Malta. 

Air Malta heeft deze maand een bijzondere actie waarin op alle vluchten van Malta naar Istanbul liefst 50% karting wordt gegeven. Deze actie verloopt op 31 januari 2014. 

Tickets beginnen al vanaf € 59 voor een enkele reis, inclusief belastingen en extra kosten en zijn geldig van 6 januari tot en met 31 maart. 

De historische stad Istanbul is het economische, culturele en historische hart van Turkije. Enkele bezienswaardigheden zijn de hoge minaretten, ondergrondse Byzantijnse cisters en de Turkse badhuizen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij www.goturkey.com.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!