Air Malta start ‘Beheer mijn Boeking’

Air Malta lanceerde onlangs een nieuwe mogelijkheid op hun website: Beheer mijn Boeking. Met deze nieuwe, online feature kunnen klanten wijzigingen aanbrengen in hun online boekingen.
 
Klanten die op de nieuwe portal www.airmalta.com hun vlucht boeken, kunnen vanaf nu hun reisdata en –tijden wijzigen, de stoelen in het toestel selecteren, contactgegevens wijzigen, een reisverzekering toevoegen, een auto of sportuitrusting huren of extra baggage ruimte boeken. Klanten die van deze nieuwe feature gebruik maken, kunnen rekenen op extra kortingen op bepaalde diensten: 25% op sportuitrustingen en 10% op extra bagageruimte.
 
Deze wijzigingen en toevoegingen zullen alleen gemaakt kunnen worden voor vluchten die via de website van de vluchtmaatschappij geboekt warden. Vluchten die reeds door de telefonische klantendienst en/of de verkooppunten van Air Malta veranderd werden, zullen ook niet aangepast kunnen worden met Beheer mijn Boeking. Daarnaast moeten de kaartjes ook ongebruikt zijn.

De komende maanden zal Air Malta verdere uitbreidingen binnen deze feature uitrollen. Deze zullen de reizigers de mogelijkheid bieden om de geboekte eindbestemming te wijzigen of tickets waar nog niet ieder segment van gebruikt is aan te passen. Daarnaast zullen klanten ook hun boekingen die bij de klantendienst en/of een Air Malta verkooppunt werden afgesloten, kunnen aanpassen.

Deze nieuwe service sluit aan bij het werk dat Air Malta verricht om de klantenbeleving te verbeteren door de producten en diensten eenvoudiger te maken. Dagelijks vinden meer dan 15.000 mensen hun weg naar airmalta.com en worden er meer dan 10.000 vluchten geboekt via de website.

 

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!