Air Malta samen met Joseph Calleja, Ira Losco in nieuwe online video’s ter promotie van Malta

Tijdens het Isle of MTV evenement op 26 juni lanceerde Air Malta twee nieuwe video’s om Malta als zomerse bestemming voor de jongeren nog interessanter te maken.

Beide video’s werden op het warme zand van Golden Bay gefilmd. In de eerste video zien we een groep strandgasten verbaasd opkijken als plotseling 60 in het rood geklede, professionele dansers het strand oplopen. De stemming op het strand en in het heldere, ondiepe water steeg toen door iedereen de dans werd ingezet op het zomerse ‘Rain or Shine’ van de lokale band, de Big Band Brothers.

De muzikanten hadden het naar hun zin op het strand en sommige besloten zelfs met muziekinstrumenten en al het water in te duiken terwijl er vrolijk meegespeeld werd op de muziek. Weer anderen beklommen de rotsen om de baai en trompetterden het leven tegemoet.

Acrobaten voerden hun halsbrekende stunts uit op de maat van de muziek en werden vergezeld door enkele snorkelaars die ‘toevallig’ aan land kwamen om mee te delen in de feestvreugde.

 

 

Het doel van dit evenement was om het eiland als vakantiebestemming op de kaart te zetten en om de befaamde Malta Music Week te vieren. Het hoogtepunt van de muzikale week is het gratis te bezoeken Isle of MTV concert, waarvan Air Malta een officiële sponsor was.

De tweede video was bedoeld om kijkers aan te sporen geld te storten voor het YMCA project voor dakloze kinderen. Deze organisatie verzamelt momenteel geld om panden in Valletta op te knappen voor jongere inwoners.

Air Malta liet maar liefst 5000 YMCA T-shirts drukken. Deze shirts werden verkocht op het Isle of MTV evenement om geld te verzamelen voor dit goede doel. Er zijn nog T-shirts verkrijgbaar bij Hard Rock Café, de kantoren van YMCA in Valletta, de Malta Tourism Autority Offices, via de verkoopkanalen van Air Malta op Malta International Airport en de hele week in de Air Malta kraam op het Sliema Street Art Festival.

Deze video adverteert enkele hartverwarmende boodschappen aangaande het belang van een ‘thuis’ en ‘muziek’

Jong volwassenen en kinderen houden in de video boodschappen van hope en liefde omhoog terwijl ze de officiële Isle of MTV YMCA T-shirts aantrekken.

 

Enkele van de motiverende boodschappen: "Er is meer liefde in de wereld dan haat” en “Mijn huis is waar ik heenga als het leven ingewikkeld wordt.”

 

De video gaat verder met populaire, Maltese muzieksensatie Ira Losco die ook een YMCA T-shirt draagt. Haar boodschap aan de wereld is: “Het leven is iets wat we met ons allen delen”.

 

De wereldberoemde tenor Joseph Calleja droeg ook zijn steentje bij aan de video en sprak zijn persoonlijke boodschap uit: “Muziek helpt mij dingen te zeggen die ik niet kan zeggen.”

De video eindigt met een bezoek aan het huidige YMCA pand, waar op dit moment nog onderdak wordt geboden aan zowel ouderen als jongeren in niet de beste omstandigheden.

 

Het bezoek van het productieteam aan het opvanghuis onderstreepte wederom een van de boodschappen op de YMCA T-shirts: “Geen enkel huis is een thuis zonder muziek”. Uit een van de kamers klonk namelijk harde muziek.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!