Air Malta personeel helpt Maltese dierenasiel

Date: maandag 13 januari 2014
Ref: 003-2014


Het personeel van Air Malta zamelde deze maand € 630 in voor het dierenasiel in Malta. Dit bedrag zal voor eten en medicatie voor 110 honden gebruikt worden. 

Het geld werd geschonken tijdens een bezoek van het Air Malta personeel aan het asiel. De hardwerkende vrijwilligers gaven het personeel van Air Malta een warm welkom en een rondleiding.

Yvette Camenzuli, een van de personeelsleden die zich inzette voor deze actie, zei: “Mensen die een huisdier in huis nemen moeten weten dat ze een verantwoording voor het leven in huis nemen en dat is een grote verantwoordelijkheid.”

‘The Island Sanctuary Association’ is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het wel en wee van honden op de Maltese eiladen. Meer informatie kan gevonden worden op de website www.islandsanctuary.com.mt en op hun Facebook-pagina – The Island Sactuary Malta.

Ook deze actie van Air Malta valt onder de sociale verantwoordelijkheid die de luchtvaartmaatschappij op zich neemt om organisaties die zich hard maken voor de plaatselijke gemeenschap te steunen. 


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!