Air Malta neemt deel aan internationale AirX Malta Airshow


Voor het tweede jaar op rij zal Air Malta actief deelnemen aan de AirX Malta International Airshow. De nationale vliegmaatschappij zal met een Airbus A320 meevliegen in het programma van zondag 29 september. De show wordt dit jaar voor de 21e keer gehouden en zal dit jaar op 28 en 29 september plaatsvinden op Malta International Airport. 


Afgelopen jaar nam Air Malta het initiatief om op de eerste dag van de vliegshow de nieuwe kleuren van hun vliegtuigen te tonen. De toestellen werden enthousiast onthaald en ontvingen een warm welkom van de toegestroomde toeschouwers. Op de tweede dag organiseerde Air Malta een oud-ontmoet-nieuw in het luchtruim. Een Airbus A320 vloog vergezeld door een legendarisch Spitfire-toestel over de Maltese eilanden. De nieuwe tentoonstelling van Air Malta in combinatie met deze spectaculaire vlucht was absoluut een van de hoogtepunten van het tweedaagse evenement.

Airbus van Air Malta in het nieuwe jasje van de luchtvaartmaatschappij in volle vlucht met een Spitfire. (Foto: Godfrey Grima)

De Malta International Air show wordt ieder jaar in September gehouden en is een van de grootste evenementen in de buitenlucht voor het hele gezin. Grote groepen aan Maltezers en buitenlanders bezoeken ieder jaar dit evenement dat sinds jaar en dag door de Malta Aviation Society wordt georganiseerd. 

Door de jaren heen vlogen al vele spectaculaire toestellen mee in de vliegshow, zoals F-14s, F-15s, F-16s, F-18s, de L-39, A-4 Skyhawks, Tornados, een B-52, Spitfire en een Hurricane. De show verwelkomde ook nationale vliegteams uit verschillende landen, zoals de Red Arrows, Patrouille de France, Frecce Tricolori, het Spaanse Patruila Aguoila, het Zwitserse PC-7 Team, het Breitling Jet Team en vele andere soorten vliegtuigen van over de hele wereld.
 

Air Malta was een van de topattracties afgelopen jaar op de vliegshow. (Foto: Alison Galea Valletta)

Meer informatie over het evenement dit jaar kunt u vinden op www.maltairshow.com .Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!