Air Malta lanceert nieuwe cateringdiensten en toont nieuwe uniformen aan de wereld

Passagiers die vanaf deze maand met Air Malta vliegen, zullen de eerste zijn die mogen genieten van een nieuw, gastronomisch hoogtepunt.

De catering van Air Malta zal naast meer variëteit ook meer authentieke Maltese smaken leveren met nieuwe menu’s voor zowel de Club als Economy class. 

Het nieuwe menu werd ontwikkeld en voorbereid in samenwerking met SkyGourmet. Dit bedrijf levert al tijden de maaltijden voor tijdens de vluchten van Air Malta en zal vanaf augustus ook de volgende maaltijden gaan leveren: Rund Bragioli en Kip Ravioli met Spinazie en crème saus. En als toetje kunnen passagiers nagenieten van een heerlijk Maltees dessert, zoals honey stick. 

De Club Class menu’s warden begin augustus al aangepast en vanaf 15 augustus zullen ook de passagiers in Economy class de nieuwe gerechten kunnen bestellen.

Naast de nieuwe menu’s, lanceerde de vliegtuigmaatschappij ook nieuwe accessoires rondom de uniformen. Deze werden ontworpen in overeenstemming met de nieuwe marketing van het bedrijf en zullen naadloos aansluiten op de huidige uniformen die afgelopen jaar werden gepresenteerd. 

De sjaaltjes en stropdassen weerspiegelen het ontwerp en de kleuren van de gewaagde, nieuwe huisstijl van de luchtvaartmaatschappij en staan ook symbool voor de Maltese eilanden in al hun pracht, historisch erfgoed, kleuren, cultuur, symboliek, gastvrijheid en taal. 

 

Op deze afbeelding is cabinepersoneel van Air Malta te zien.

Deze veranderingen vormen tevens een essentieel deel in de nieuwe visie van Air Malta - Flying the Pride of Malta – en worden ondersteund door hun missie om 100% voor en door Malta te zijn. 

Malta is een rijke en boeiende bestemming. De authenticiteit van Malta kan teruggevonden worden in de nieuwe identiteit van de nationale vliegmaatschappij. Deze identiteit herbergt de iconografie van de Maltese eilanden, de cultuur, geschiedenis en visueel erfgoed. Air Malta heeft al deze zaken in hun nieuwe identiteit opgenomen waardoor zij de Maltese geest over de hele wereld dragen.

 

Op deze afbeelding is cabinepersoneel van Air Malta te zien.
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!