Air Malta favoriete Ground Service partner bij drie luchtvaartmaatschappijen

Air Malta wist recentelijk de keuze voor meest gewaardeerde partner bij grondwerkzaamheden na de vlucht op Malta International Airport in de wacht te slepen bij Turkish Airlines, Air Baltic en Monarch Airlines. Deze maatschappijen zullen vanaf deze zomer meer dan 140 vluchten van en naar Malta vliegen.

Silvio Falzon, Chief Operations Officer voor Air Malta: “Dit is prachtig nieuws voor Air Malta. Het doet ons deugd dat deze internationale luchtvaartmaatschappen hun toestellen en passagiers na landing op Maltese bodem graag aan ons overlaten. Het stelselmatig ingevoerde hervormingsproces wordt voorgezet zodat ons team voortdurend verdere diensten kan aanbieden als het vliegtuig geland is. “

John Vella, hoofd van het Ground Service team, deelde deze mening: “Wij zijn eveneens enthousiast. Iedereen binnen het team heeft hard gewerkt om uit te kunnen blinken in deze harde competitie. Wij verwelkomen Air Baltic, Monarch en Turkish Airlanes net als onze andere 12 internationale partners van harte om van onze diensten op de grond gebruik te maken. Afgelopen juli is er voor 3,5 miljoen euro geïnvesteerd in materiaal voor het grondteam en daarnaast is er ook aanzienlijk geïnvesteerd in het trainen van ons personeel. Al deze inspanningen hebben er toe geleid dat wij met hard werken in combinatie met een betrouwbare service voor een concurrerende prijs Air Malta als een interessante samenwerkingspartner kunnen aanbieden. Ik wil iedereen van het grondpersoneel dan ook van harte feliciteren met dit prachtige nieuws. Zonder de grenzeloze inzet van iedereen was dit niet mogelijk geweest.”

Air Malta biedt met haar grondtak een totaalpakket aan diensten zoals de begeleiding van vliegtuigen na de landing, bagage en vracht en het verlenen van service aan passagiers op de grond. Het personeel werkt onder andere bij het inchecken, de begeleiding van passagieren naar het vliegtuig, werkzaamheden in de vertrekhal, bagage- en vluchtbegeleiding en in de verkeerstoren. Andere taken van het grondpersoneel zijn het verzorgen van de landingsbaan, rangeren van vliegtuigen, sorteren/vervoeren en laden en lossen van de bagage, schoonmaken van de vliegtuigen, schoonmaken van de cabines, drinkwatervoorziening, schoonmaken van de boordtoiletten, passagiersvervoer in bussen en een zogenaamde ambulift voor passagiers die slechter ter been zijn.

Air Malta biedt ook een entrepot aan haar partners, gekoelde opslagplaatsen, vracht-, koerier- en postafhandeling en een volledig technisch ondersteunend team voor zowel Air Malta als al haar partners op Malta International Aiport.

Op de afbeelding is het Ground Service team van Air Malta te zien met het toestel van Monarch Airlines dat afgelopen nacht als eerste vliegtuig van deze maatschappij in Malta landde.

 

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!