Air Malta bundelt krachten met Isle of MTV en lanceert officiële T-shirts voor dit evenement.

Air Malta bundelt krachten met Isle of MTV en lanceert officiële T-shirts voor dit evenement.

Air Malta gaat dit jaar de samenwerking aan met Isle of MTV en samen zullen zij de officiële T-shirts van dit evenement uitbrengen. Voorafgaand en tijdens het evenement zullen deze shirts verkocht worden en de opbrengst zal gedoneerd worden aan de YMCA stichting voor hun projecten om daklozen te ondersteunen. 

Het ontwerp van de T-shirts zal bepaald worden in een Facebook campagne waar de online volgers van Air Malta hun ontwerpen ideeen kunnen Insturen. Op de officiele website van Air Malta kan de Facebook plug-in gebruikt worden om alle ideeen en ontwerpen in te sturen.

Het thema van het Isle of MTV evenement dit jaar is 'Muziek en kunst voor het heil van de daklozen'. Na het evenement zal een aantal T-shirts door de artiesten gesigneerd worden en geveild worden voor het goede doel.

De vijf populairste ontwerpen zullen op T-shirts gedrukt worden en voor het goede doel van dit jaar verkocht worden. De tekeningen worden ten toongesteld en verkocht tijdens een benefietavond in het kantoor van de Malta Tourism Authority waar tevens foto's van het Isle of MTV concert verkocht zullen worden. Alle opbrengsten gaan naar de YMCA daklozenopvang..

Dit jaar zal Isle of MTV Malta op 26 juni in Granaries te Floriana gehouden worden. De eerste twee artiesten die toegezegd hebben op te treden zijn UK powerhouse band RITA ORA en dance sensatie RUDIMENTAL. Zeer binnenkort zullen hier nog meer wereldwijde topacts aan toegevoegd worden.

Als officiële sponsor van Isle of MTV plant Air Malta om nog enkele spectaculaire evenementen te organiseren tijdens het Malta Music Week festival dit jaar.

Meer informatie kan gevonden worden op: www.facebook.com/AirMalta  

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!