Air Malta streeft naar record aantal winterreizigers - Meer keuze dan ooit - 27 bestemmingen, negen meer dan het jaar ervoor

Date:   1 November 2018

Ref:     092 - 2018 NL

Air Malta streeft naar record aantal winterreizigers - Meer keuze dan ooit - 27 bestemmingen, negen meer dan het jaar ervoor

Air Malta streeft ernaar om het aantal passagiers te verhogen tijdens het winterseizoen.

Als gevolg van een ongekend passagiersverkeer, tijdens de zomermaanden, heeft de strategie van de luchtvaartmaatschappij voor deze winter een nieuwe focus gekregen, met 27 geplande bestemmingen, wat een stijging inhoudt van bijna een derde ten opzichte van vorig jaar. Het resultaat is een capaciteitstoename van 40 procent voor een selectie van 300 wekelijkse vertrekkende vluchten.

Air Malta is vastbesloten om het inkomende en uitgaande toerisme te blijven laten groeien, vooral tijdens de tussenseizoenen en winterperiodes en heeft daarbij tot doel een gevarieerde selectie aan te bieden van de belangrijkste luchthavens met een hoog frequentieschema van en naar Malta, waardoor passagiers een optimale keuze en een optimale prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Verschillende van de nieuwe routes, waaronder Lissabon, Cagliari, Malaga, Casablanca, Kiev en Londen Southend, die in de afgelopen twaalf maanden zijn gelanceerd, zijn zeer succesvol gebleken en zullen dan ook worden voortgezet.

De vluchten van de vijfde vrijheid, tussen Catania en Wenen en tussen Catania en Londen Southend blijven ook bestaan.

Ondertussen krijgt de Duitse markt, die al jarenlang een steunpilaar is voor zowel de luchtvaartmaatschappij als het toeristische succes in het land, een hernieuwde focus. In overeenstemming met de wens van de Maltese toeristenautoriteit worden er drie nieuwe bestemmingen aan het vluchtnetwerk toegevoegd, te weten: de hoofdstad Berlijn, Hamburg en Leipzig.

Malta wordt regelmatig gerangschikt onder de top-tien van winterbestemmingen door toonaangevende reisorganisaties en de media en op deze manier wil de luchtvaartmaatschappij profiteren van deze reputatie, terwijl het ook de Maltese reizigers de mogelijkheid biedt om verdere wintervakantiemogelijkheden in bruisende nieuwe Duitse steden te ontdekken, naast de al populaire bestemmingen München, Frankfurt en Düsseldorf.

Duitsland is terecht beroemd om zijn kerstmarkten. Maar er is veel meer voor ‘koud-weer reizigers’ dan alleen dit. Duitsland biedt veel natuur in de winter, met bijzondere attracties en activiteiten, die lichaam en geest verwarmen.

Met dubbele dagelijkse vluchten naar München, vijf wekelijkse vluchten naar Frankfurt en een tweewekelijkse vlucht naar Düsseldorf, heeft Air Malta de Duitse markt goed bezet, met 50 wekelijkse vluchten van en naar zes luchthavens.

Deze winter heeft Air Malta rechtstreekse vluchten naar Amsterdam, Berlijn, Brussel, Cagliari, Catania, Casablanca, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Leipzig, Lissabon, Londen Gatwick, Londen Heathrow, Londen Southend, Kiev, Malaga, Milaan, Moskou, München, Palermo, Parijs Charles De Gaulle, Parijs Orly, Rome, Tel Aviv, Tunis, Wenen en Zürich. De luchtvaartmaatschappij blijft vliegen tussen Catania - Wenen en Catania - Londen Southend.

Het winterschema loopt tot eind maart 2019.

Ga voor meer informatie naar www.airmalta.com , bel het verkoopkantoor van Air Malta op +356 21662211 of log in op www.facebook.com/AirMalta.

 

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!