Ryanair en Air Malta bundelen hun krachten in een online verkooppartnerschap

Date:   Dinsdag, 21 augustus 2018

Ref:     087-2018

Ryanair en Air Malta bundelen hun krachten in een online verkooppartnerschap

Ryanair en Air Malta hebben gezamenlijk aangekondigd dat de Ierse luchtvaartmaatschappij vanaf vandaag mee gaat werken aan het aanbieden van verkoop- en marketinginitiatieven van Air Malta-vluchten vanaf de website ryanair.com. Deze win-win mijlpaalovereenkomst voor beide partijen zal de 139 miljoen klanten van Ryanair een nog grotere keuze aan bestemmingen bieden en tegelijkertijd de ticketverkoop van Air Malta stimuleren via dit nieuwe distributiekanaal in overzeese markten waar Ryanair traditioneel sterker is.

Deze samenwerking is het nieuwste initiatief dat wordt uitgevoerd in het kader van het customer experience-programma "Always Getting Better" van Ryanair en past in de succesvolle groeistrategie en -visie van Air Malta om de luchtvaartmaatschappij van de Middellandse Zee te zijn.

De voorzitter van Air Malta, dr. Charles Mangion, zei tijdens de persconferentie, die georganiseerd werd om dit initiatief te lanceren: "Dit is een mijlpaal, omdat beide luchtvaartmaatschappijen samenwerken om hun wederzijdse klanten te helpen. Het afgelopen jaar heeft Air Malta aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd, niet alleen om het netwerk van bestemmingen met meer frequenties en bestemmingen uit te breiden, maar ook om het product aan te passen in termen van tariefstructuur en service aan boord. Dankzij deze overeenkomst kan Air Malta de zichtbaarheid op buitenlandse markten vergroten en nieuwe inkomstenstromen aanboren. We kijken uit naar verdere samenwerking tussen de twee luchtvaartmaatschappijen ten behoeve van onze klanten ".

"We zijn erg enthousiast om deze samenwerking aan te gaan met Europa's grootste luchtvaartmaatschappij. Door deze overeenkomst kunnen we de klanten van Ryanair onze populairste laagste Go-Light-tarieven aanbieden, die vorig jaar werd ingevoerd. Dit is slechts fase één van onze samenwerking, we kijken er naar uit om met Ryanair verder te werken aan meer lopende projecten, zoals het creëren van meer en betere verbindingen tussen Air Malta en Ryanair. Dit biedt in principe meer keuze tegen betere prijzen”, voegt Paul Sies, Chief Commercial Officer van Air Malta, eraan toe.

David O'Brien, Chief Commercial Officer van Ryanair, zegt hierover: "We zijn verheugd deze mooie samenwerking met Air Malta aan te kondigen. Hierdoor kunnen onze 139 miljoen klanten vluchten zoeken en boeken op 21 nieuwe routes van Malta naar prachtige steden in Oostenrijk, Tsjechië, Israël, Marokko , Rusland, Zwitserland, Tunesië en Oekraïne. Dit allemaal naast de meer dan 300 bestaande bestemmingen, die beschikbaar zijn op de Ryanair.com-website, 's werelds grootste reissite, die elke maand meer dan 50 miljoen unieke bezoekers ontvangt. Deze samenwerking is de nieuwste AGB-uitbreiding en we vervolgen de ingeslagen weg met als doel  de 'Amazon of Travel' te worden. Ryanair biedt 53 routes naar / van Malta, en vanaf heden kunnen onze klanten genieten van nog meer routes, waardoor Ryanair.com de ideale keuze is voor gezinnen, vakantiereizen en zakelijke klanten."

Dr. Konrad Mizzi, minister van Toerisme van Malta, voegt hier nog aan toe: "Dit strategische initiatief is een belangrijke ontwikkeling, die Air Malta toegang zal geven tot een nieuw verkoopkanaal. Dit partnerschap zal de groeistrategie en -ambities van Air Malta verder versnellen.

Dit project werd mogelijk gemaakt door de uitgebreide samenwerking van de IT-teams van beide luchtvaartmaatschappijen, die samenwerkten om naadloze integratie tussen de twee luchtvaartlijnsystemen te bereiken.

Ga voor meer informatie of om te boeken naar www.ryanair.com, www.airmalta.com  of neem contact op met uw plaatselijke reisbureau.

Over Air Malta

Air Malta's eerste vlucht vertrok op 1 april 1974. De luchtvaartmaatschappij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het openstellen en verbinden van Malta met de rest van de wereld, het diversifiëren en presenteren van nieuwe kansen op de toeristische markt van en naar de eilanden.

Gedurende de 45-jarige geschiedenis heeft Air Malta meer dan 60 miljoen passagiers vervoerd. De luchtvaartmaatschappij biedt klanten een selectie van meer dan 35 geplande bestemmingen naar Europa, Noord-Afrika en de oostelijke Middellandse Zee. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van 10 Airbus-vliegtuigen die in bedrijf en economie zijn geconfigureerd.

Over Ryanair

Ryanair is de grootste luchtvaartmaatschappij van Europa, met meer dan 130 miljoen klanten pj op meer dan 2000 dagelijkse vluchten vanaf 85 bases, waarmee 216 bestemmingen in 37 landen op een vloot van 430 Boeing 737-vliegtuigen worden verbonden, met nog eens 240 Boeing 737's op bestelling, waardoor Ryanair lagere tarieven kan invoeren en het verkeer naar 200 miljoen klanten p.j. door FY24. Ryanair heeft een team van meer dan 13.000 hooggekwalificeerde luchtvaartprofessionals, die Europa's nummer 1 tijdige prestaties leveren en een toonaangevend 33-jarig veiligheidsrecord in de sector. In 2017 werd Ryanair de eerste Europese luchtvaartmaatschappij met meer dan 1 miljard klanten.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!