Lage tarieven van Air Malta lopen gehele zomer door - Luchtvaartmaatschappij lanceert last minute zomerverkoop

 

Date:   Woensdag 1 august 2018

Ref:     083 - 2018 NL

Lage tarieven van Air Malta lopen gehele zomer door - Luchtvaartmaatschappij lanceert last minute zomerverkoop

U hoeft geen hoge tarieven te betalen om last minute vakanties bij Air Malta te boeken, want morgen lanceert de luchtvaartmaatschappij een korting tot 45% korting op haar Go Smart-tarieven, inclusief ingecheckte bagage. Er is dus nog genoeg tijd om die lang gekoesterde zomerbreak te boeken!

De korting is voor 24 uur beschikbaar op donderdag 2 augustus. Klanten kunnen profiteren van 25% korting op reizen tijdens de maand augustus, 35% korting op reizen in september en tot 45% korting op reizen in de maand oktober.

Deze aanbieding, die veel waar voor zijn geld biedt, geldt voor alle Go Smart-tarieven, inclusief een gratis ingecheckte bagage. Zitplaatsen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid. De korting is alleen te verkrijgen via de website van Air Malta op www.airmalta.com. Algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.

Het aanbod is geldig op alle Air Malta-bestemmingen, waaronder: Amsterdam, Birmingham, Boekarest, Bristol, Brussel, Cagliari, Catania, Casablanca, Comiso, Düsseldorf, Frankfurt, Genève, Kiev, Londen Gatwick, Londen Heathrow, Londen Southend, Lissabon, Lyon, Malaga, Manchester, Marseille, Milaan, Moskou, München , Palermo, Parijs Charles De Gaulle, Parijs Orly, Praag, Rome, Sint-Petersburg, Tel Aviv, Tabres - Lourdes, Tunis, Wenen, Venetië, Zürich, Catania - Londen Southend, Cagliari - Londen Southend en Catania - Wenen.

Ga voor meer informatie naar www.airmalta.com of log in op www.facebook.com/AirMalta.

 

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!