Air Malta is klaar voor het meest ambitieuze winterschema 17/18 in jaren

Deze winter zal Air Malta meer dan 110 wekelijkse vluchten uitvoeren naar 22 bestemmingen, vier meer dan vorig jaar, waarbij de capaciteit met ongeveer 21% of 146.000 extra stoelen stijgt. Het winterschema, dat tot maart 2018 loopt, laat zien dat de luchtvaartmaatschappij met twee dagelijkse vluchten naar Londen-Heathrow en Catania vliegt en dagelijkse vluchten naar Brussel, Rome, Londen-Gatwick, München en Wenen aanbiedt.

Dr. Konrad Mizzi, minister van toerisme, zegt hierover: "Om dit ambitieuze plan uit te kunnen voeren, verhoogt de luchtvaartmaatschappij in het gehele winterschema de operationele vlieguren met bijna 30%. Dit is goed nieuws voor onze klanten, toeristen en onze medewerkers. De stijgingen en frequenties in de wintermaanden ondersteunen daarmee ook de inspanningen van de regering, die als doel heeft de seizoensgebondenheid van de toeristen te verminderen. "

"Het is mooi om te zien dat Air Malta de bestemmingen uitbreidt en de frequenties verhoogt. We zijn verheugd dat we de vluchten naar Londen, Catania, Rome, Parijs, München en Wenen uitbreiden en dat Comiso wordt toegevoegd aan onze nieuwe bestemmingen. We zijn ook blij met het continueren van de vluchten naar Tunesië gedurende het gehele seizoen. Over het algemeen zijn wij erop gericht om in de winterperiode meer dan een half miljoen passagiers van en naar de Maltese eilanden te vervoeren. Ons vliegschema biedt Europese klanten het voordeel om binnen een paar uur van het Maltese klimaat te kunnen genieten, met de beste verbindingen en diensten via de belangrijkste Europese gateways", zegt Paul Sies, Chief Financial Officer van Air Malta.

Deze winter zal Air Malta directe vluchten aanbieden naar / van: Amsterdam, Berlijn, Brussel, Catania, Comiso, Düsseldorf, Frankfurt, Londen (Gatwick en Heathrow), Lyon, Milaan, Moskou, München, Palermo, Parijs (Charles de Gaulle en Orly), Praag, Rome, Tel Aviv, Tunis, Wenen en Zürich.

Dankzij de nieuwe GoLight is er al vanaf 39 euro, inclusief belasting en heffingen, een enkele reis mogelijk naar de Europese bestemming.

De luchtvaartmaatschappij opereert ook met verschillende codeshareregelingen met erkende luchtvaartmaatschappijen, die meer verbindingen aanbieden naar bestemmingen buiten het eigen netwerk van de luchtvaartmaatschappij.  Etihad, Air France, KLM, Lufthansa, Oostenrijks, Brussels Airlines, Swiss, Aeroflot, Meridiana, Turkish Airlines en Emirates zijn opgenomen in de huidige lijst van codeshare partners.

Air Malta streeft naar het handhaven van de huidige inzet door het aanbieden van de beste prijs-kwaliteitverhouding en verfijnde service in zowel de economy als de business class. Ook door het aanbieden van een gunstig tijdschema naar / van de belangrijkste luchthavens, biedt Air Malta, samen met andere partnermaatschappijen, via een vast netwerk, makkelijk toegang en verbinding tot meer dan 100 bestemmingen.

Voor meer informatie, bezoek www.airmalta.com.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!