Air Malta benoemt AVIAREPS als handelsvertegenwoordigerIn lijn met het veranderende klimaat van het bedrijfsleven, heeft Air Malta over een aantal Europese bestemmingen AVIAREPS als General Sales Agent benoemd. De benoeming is bedoeld om de verkoop te verhogen en meer exposure in de belangrijkste markten te creëren de daarnaast zal Air Malta Aviareps helpen bij de lancering van verschillende lokale initiatieven op social media en bij de promotie van de reizen naar de populaire mediterrane eilanden van de Maltese archipel.

AVIAREPS vertegenwoordigt sinds 1 juni de luchtvaartmaatschappij in Frankrijk, België, Nederland, Duitsland en Zwitserland. De samenwerking tussen de twee bedrijven is opgezet ter verhoging van de exposure en de aanwezigheid van Air Malta op deze nationale markten, daarbij werkend aan een toekomst van nieuwe verkopen en verhoogde kansen.

Alex Savona,  de Regionale Market Manager van Air Malta zegt hierover: "Air Malta is verheugd de aanstelling van AVIAREPS om samen met hun team van sales professionals, onze diensten in al deze landen te promoten. We zijn ervan overtuigd dat door de lokale marktkennis en de reputatie van AVIAREPS wij erin zullen slagen om onze aanwezigheid in de belangrijkste markten te verhogen en nieuwe kansen aan te trekken, die uiteindelijk zullen leiden tot nieuwe inkomstenbronnen''.

De merknaam Air Malta zal niet alleen ondersteund worden door middel van een reeks roadshows in verschillende steden in Europa, maar wordt ook door één-op-één gesprekken onder leiding van ervaren en toegewijde vertegenwoordigers versterkt. Air Malta zal AVIAREPS ondersteunen door de invoering van een uitgebreid verkoopprogramma gericht op versterking van de huidige relatie met de reisindustrie, om zo samen nieuwe relaties met lokale marktpartijen tot stand te brengen. In verdere samenwerking met Air Malta zal AVIAREPS aandacht geven aan de ondersteunende diensten en producten van de luchtvaartmaatschappij. AVIAREPS zal ook voor uitbreiding zorgen van de reeds zeer succesvolle Air Malta social media strategie op de lokale markten in Europa.

Edgar Lacker, de Chief Executive Officer van AVIAREPS zegt: "We zijn vereerd om dat we mogen assistere met het verdiepen en uitbreiden van de naamsbekendheid van de nationale luchtvaartmaatschappij van Malta binnen Europa. Onze sales en marketing experts op dit terrein hebben gevestigde netwerken in de reissector, specialisatie en de passie om de groei en het succes van Air Malta in deze markten te waarborgen. "

Malta is een steeds populairdere bestemming voor Europese toeristen, maar ook als locatie voor vergaderingen, conferenties en promoties. De warmte van de Maltese zon, de helderheid van de Middellandse Zee en de vriendelijke glimlach van de Maltese mensen, samen met de veiligheid van de eilanden, stelen al jaren de harten van de bezoekers. Van zwoele stranden tot trendy nachtclubs, prachtige oude monumenten en een waardevolle nalatenschap van eeuwen aan kunst en cultuur, Malta heeft voor iedereen iets om van te genieten - een ware schat in het hart van de Middellandse Zee.

Air Malta biedt alle comfort van een luchtvaartmaatschappij met een volledig routenetwerk, inclusief bagage en tegen een zeer concurrerende prijs. Daarbij krijgen de reizigers bij Air Malta alvast een voorproefje van de beroemde Maltese gastvrijheid op het moment dat ze aan boord stappen. Air Malta is meer dan alleen een luchtvaartmaatschappij.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!