Een half miljoen Air Malta-plaatsen in de aanbieding

Date:  9 februari 2019

Ref:    003-2019 NL

Een half miljoen Air Malta-plaatsen in de aanbieding

Air Malta lanceert maandag een gigantische promotie van één week voor 500.000 zitplaatsen, met prijzen die vanaf slechts 24 Euro enkele reis starten.

De aanbieding, bedoelt om de Valentijnsweek te vieren, eindigt op zondag 17 februari om 23:59 uur en is geldig voor reizen tussen maandag 11 februari en eind juni 2019.

Vijfendertig routes worden aangeboden, van een enkele reis van slechts 24 Euro naar Malaga tot voor 69 Euro naar Moskou of Sint-Petersburg. Deze startprijs geldt alleen voor Go Light tarieven, alleen handbagage en is inclusief alle belastingen en heffingen.

De aanbieding is van toepassing op vluchten van / naar Londen Heathrow, Londen Gatwick, Londen Southend, Manchester, Birmingham, Bristol, Catania, Palermo, Rome, Milaan, Cagliari, Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, München, Leipzig, Hamburg, Wenen, Lyon, Marseille, Parijs Charles De Gaulle, Parijs Orly, Genève, Zürich, Brussel, Amsterdam, Moskou, Sint-Petersburg, Kiev, Praag, Malaga, Lissabon, Casablanca, Tunis en Tel Aviv.

De korting is geldig via alle kanalen, inclusief de website van Air Malta www.airmalta.com. Zitplaatsen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en op bepaalde reisdata is de korting niet geldig. Algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.

Ga voor meer informatie naar www.airmalta.com  of log in op www.facebook.com/AirMalta vanaf maandag.

 

 

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!