Diamantniveau

Kmiles verdienen
Denk er iedere keer dat u incheckt aan uw Flypass te tonen en ontvang automatisch uw Kmiles op uw Flypass Account. 

Flypass cadeaus 

U kunt uw Kmiles voor geschenken inwisselen zodra u voldoende punten heeft. Ook kunt u, indien er aanbiedingen van Air Malta gelden, uw punten inwisselen voor hotelverblijven en voor exclusieve luxe producten.

Prioriteit op de wachtlijst 

U krijgt als Flypass-lid automatisch voorrang op niet-leden als er een plek beschikbaar komt voor een volgeboete vlucht. De status en activiteit van uw lidmaatschap bepalen uw voorrang ten opzichte van andere leden. Gelieve erop te letten dat u uw lidmaatschapnummer al bij de reservering vermeldt. 

Gegarandeerde reservatie

Boek binnen 72 uur voor vertrek en uw diamanten status garandeert u een plek in economy class tegen het geldende full economy tarief. Dit is een groot voordeel als u bijvoorbeeld op het laatste moment een belangrijke zakelijke afspraak dient te maken. 

Kleine kinderen reizen gratis

Baby’s en peuters (kinderen niet ouder dan 2 jaar) vergezeld van een Diamanten Flypass lid mogen gratis meereizen (exclusief belastingen en extra kosten). Gelieve contact op te nemen met onze Flypass afdeling om uw boeking en tickets te regelen. 

Extra toegestane bagage

Als diamanten lid mag u 10 kilo extra bagage inchecken als u via een van onze lijnvluchten reist. 

Gebruik van Business Class faciliteiten op het vliegveld 

Geen hinder meer van lange wachtrijen als u meereist met lijnvluchten van Air Malta. U kunt ook voorafgaand aan de vlucht relaxen in La Valette Lounge op Malta International Airport. Als u samen met uw echtgenoot of echtgenote vliegt met een vlucht van Air Malta is hij/zij natuurlijk ook an harte welkom in de lounge. Maar, eerst komt, eerst maalt.

Business Class upgrades voor uw partner

Zodra u diamanten status bereikt in ons Flypass systeem, ontvangt u automatisch twee business class upgrades voor uw partner bij Air Malta. Deze zijn 12 maanden geldig. Als u gebruik wenst te maken van deze upgrade, dient u ons uw Business Class ticket voor te leggen en contact op te nemen met ons zodat wij de nodige zaken kunnen regelen voor het ticket van uw partner. 

Exclusieve Flypass aanbieden en voordelen


In onze promotiemails zult u exclusieve, speciale aanbiedingen ontvangen.

Diamanten leden die met alleen handbagage van Malta vliegen kunen tot 30 minuten voor geplande vertrektijd inchecken bij tonen van hun diamanten lidmaatschapkaart bij de incheckbalie.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!