Flypass Online FAQs

Q1.V - Hoe maak ik een paswoord aan?
A1.

A - Voor Flypass Online mag je zelf een persoonlijk paswoord aanmaken. Om in te loggen is het namelijk noodzakelijk om een Flypass lid te zijn met een geldig paswoord. Wij accepteren momenteel geen nieuwe aanvragen voor het Flypass lidmaatschap. 

Login op www.airmalta.com and klik op 'Paswoord Nodig’. Je wordt gevraagd om dezelfde voor- en achternaam in te vullen als voor je Flypass account, alsmede je Flypass lidmaatschap nummer. Een tijdelijk paswoord zal binnen 5 tot 10 mnuten naar het door jou ingevulde e-mailadres gemaild worden. Dit paswoord kun je gebruiken voor je eerste login. Zodra je bent ingelogd met je tijdelijke paswoord, word je gevraagd om een definitief paswoord en een speciale vraag te kiezen. Deze speciale vraag is nodig voor het geval dat je je paswoord vergeet. Het antwoord op deze vraag mag niet hetzelfde zijn als je eerder gekozen paswoord. 

Afhankelijk van de status van je account kan het zijn dat je gevraagd wordt om je huidige Flypass KMiles balans en lidmaatschapsstatus in te vullen voor verdere verificatie. Na verificatie heb je de mogelijkheid om je e-mailadres in te vullen. Je ontvangt dan een tijdelijk paswoord op het ingegeven e-mailadres waarmee je vervolgens in kunt loggen op Flypass Online om een definitief paswoord naar keuze te selecteren. Je kunt ons ook altijd e-mailen indien je nog vragen hebt. 

Q2.V - Waarom kan ik niet inloggen met mijn paswoord?
A2.

A - Houd er rekening mee dat wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn wat betekent dat ‘ABC123’ niet hetzelfde is als ‘abc123’. Een paswoord moet minimaal 6 en maximaal 12 alfanumerieke tekens bevatten. Het paswoord en het antwoord op de speciale vraag mogen niet hetzelfde zijn.


Q3.V - Waar kan ik hulp vragen voor problemen met mijn paswoord?
A3.

A - Indien je nog hulp nodig hebt, gelieve de Flypass Unit te contacteren op (+356) 2299 9660 of per e-mail.


 

Q4.V - Hoe word ik lid van Flypass?
A4.

A – Onze excuses, nieuwe Flypass leden worden helaas niet meer geaccepteerd. 

 

Q5.V - Wat is een Flypass nummer en waarvoor heb ik dit nodig?
A5.

A - Het Flypass nummer voor het Air Malta Frequent Flyer programma bevat 7 nummers. Hiermee kun je je Flypass account openen en alle informatie inzien.

Q6.V - Wat als ik reeds Flypass lid ben, maar nog geen Flypass Online account heb?
A6.

A – Login op www.airmalta.com, en klik op 'Paswoord Nodig'

Q7.V - Wat moet ik doen als ik de naam van iemand anders zie staan op de home page?
A7.

A – Klik op de link 'Gebruikersnaam Veranderen’, en voer je Flypass nummer en paswoord in om zelf in te loggen. 

 

Q8.V - Wat wil 'Mijn Flypass Nummer bewaren' zeggen?
A8.

A - Met deze functie kun je je Flypass nummer als een cookie op je harde schijf opslaan, dus wanneer je www.airmalta.com op een later tijdstip nog eens opent, dan zal je Flypass nummer reeds ingevuld zijn.

Q9.V - Wanneer moet ik inloggen op Flypass Online?
A9.

A - Uit veiligheidsoverwegingen vragen wij je om in te loggen met je Flypass nummer en paswoord om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld je Flypass account informatie. Ook al is het niet overal noodzakelijk, we raden je toch aan om altijd in te loggen wanneer je www.airmalta.com bezoekt. 

Q10.V - Ik ben mijn Flypass nummer kwijt. Is dit via de site op te vragen?
A10.

A - Nee. Gelieve hiervoor de Flypass Unit te bellen op (+356) 2299 9660 of ons een e-mail te sturen.


Q11.V - Hoe lang blijft mijn account beschikbaar bij geen gebruik?
A11.

A - Als je account 2 jaar niet meer gebruikt is dan zal deze worden gearchiveerd. Je kunt je account laten reactiveren door de Flypass Unit te bellen op (+356) 2299 9660. Het kan tot 48 uur duren voordat je gereactiveerde account opnieuw online beschikbaar is. 

Q12.V - Ik heb toch nog enkele vragen betreffende mijn Flypass account. Waar kan ik deze stellen?
A12.

A – www.airmalta.com biedt je een grote schat aan informatie over je Flypass account. Indien je toch nog onbeantwoorde vragen hebt, gelieve de Flypass Unit te contacteren op het telefoonnummer (+356) 2299 9660 of per e-mail.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!