Boeken van een Award

Q1.V - Hoe kan ik een reservatie maken en daarvoor mijn Flypass KMiles inwisselen?
A1.

A - Om een reservatie met je Flypass KMiles te maken, gelieve de Flypass Unit te contacteren op (+356) 2299 9660 of per e-mail.

Q2.V - Hoeveel dagen van te voren moet ik mijn standaard award reservatie vastleggen?
A2.

A – Om administratiekosten te vermijden moet een standaard award reservatie tussen de 7 en 45 dagen voor de reisdatum gemaakt worden. Als de aanvraag minder dan 7 dagen voor vertrek wordt gemaakt dan wordt er een extra bijdrage van € 69,00 aan administratiekosten in rekening gebracht. Indien je de standard award reservatie al 6 maanden voor vertrek wil vastleggen dan kun je profiteren van VOORUIT BOEKEN. Er zal dan een minimale prijs van € 69,00 per award gelden.

Q3.V - Hoe kan ik tijdelijk een optie nemen op mijn Flypass award boeking?
A3.

A - Je kunt 7 dagen lang een optie zetten op een Flypass award boeking zonder dat wij daar kosten voor in rekening brengen. Je moet dan wel uiterlijk 5 dagen voor vertrek te boeken. Voor award aanvragen die minder dan 7 dagen voor vertrek gemaakt worden, geldt een extra bijdrage van € 69 per aanvraag.

 

Q4.V - Hoe kan ik een award travel reservatie veranderen of cancellen?
A4.

A - Gelieve contact op te nemen met de Flypass Unit, (+356) 2299 9660, voor het wijzigen van je award reservering. Voor wijzigingen wordt een omboekingskost van € 69 per verandering aangerekend. 

Q5.V - Kunnen KMiles ingezet worden voor de kosten die het omboeken van vluchten met zich meebrengen?
A5.

A - Nee, de van toepassing zijnde omboekingskosten worden aangerekend naar gelang de ticket voorwaarden. Eventuele verschillen tussen het oorspronkelijk betaalde tarief en het nieuwe tarief kunnen ook van toepassing zijn. 

Q6.V - Is het aantal KMiles voor een kind en een volwassene hetzelfde
A6.

A - Er wordt geen verschil gemaakt tussen een kind en een volwassene. Hetzelfde aantal KMiles geldt in beide gevallen.

Q7.V – Hoe lang is mijn ticket geldig?
A7.

A - Reizen met een award ticket moet binnen drie maanden na aanvang van je reis. Een tijdverlenging van je ticket is niet mogelijk nadat het is uitgegeven, tenzij dit binnen de periode van drie maanden is. Indien je je data wil veranderen binnen deze drie maanden, gelieve de Flypass Unit hierover te informeren.Er zal een vergoeding van € 69 gevraagd worden.

Q8.V – Zijn er extra kosten bij een award boeking?
A8.

A – Het Flypass lid wordt verondersteld om alle airport belastingen alsmede de servicekosten van € 15.00 te betalen op het moment van ticket uitgifte. Indien de aanvraag minder dan 7 dagen voor de vertrekdatum plaatsvindt, dan geldt er ook een extra administratiebedrag van € 69.00.

Q9.V - Kan een Business Class Upgrade award aangevraagd worden voor een Air Malta vlucht?
A9.

A – Ja, op voorwaarde dat het ticket is uitgegeven op Air Malta documentatie en het referentienummer begint met de cijfers 643. Het verzoek voor een upgrade naar Business class moet gestuurd worden naar de Flypass Unit nadat het economy class ticket is uitgegeven voor het geldende tarief. Boekingen in de N, S en W klasses kunnen helaas niet geüpgrade worden naar Business Class. Dit alles is onder voorbehoud van beschikbaarheid. 


Q10.V - Kan een Business Class Upgrade award nog aangevraagd worden op de dag van vertrek?
A10.

A - Nee, een Business Class Upgrade award kan niet meer op de dag van je vertrek worden aangevraagd. 

 

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!