Zon, muziek , bier, vermaak, eigenzinnige kraampjes, bier, gratis toegang, straat eten, bier, gratis parkeergelegenheid, en… had ik al bier gezegd?

 Farsons bierfestival

Zon, muziek , bier, vermaak, eigenzinnige kraampjes, bier, gratis toegang, straat eten, bier, gratis parkeergelegenheid, en… had ik al bier gezegd? Ik heb het hier over Malta’s eigen “Oktoberfest”, oftewel Great Farsons Beer Festival; mijn keuze, en met mij nog duizenden andere, voor een gezellige avond in de zwoele Mediterraanse nacht.

Het Farsons Beer Festival wordt dit jaar voor de 34e keer georganiseerd en biedt bezoekers een unieke kans om alle Maltese lokale bieren te zien, (en proeven). Een aantal van de aanwezige bieren is: Cisk Lager, Cisk Export Premium Lager , Cisk Chill Lemon Flavoured Lager, Cisk Excel, Cisk XS en klassieke bieren zoals Hopleaf Pale Ale en Blue Label Ale .

Internationale merken zijn natuurlijk ook van de partij (het blijft een bierfestijn). De meer dan dertien bars, zestig taps en veertien verschillende bekroonde bieren maken het Farsons Beer Festival tot een ideaal avondje uit voor bierminnend Malta.

Het bierfestijn is tevens een podium voor een aantal Maltese topbands, maar ook voor talentvolle nieuwkomers. Iedere avond kunnen bezoekers genieten van muziek op de twee verschillende podia; er is werkelijk voor elk wat wils .

Het feest begint om 20:00 in het Ta ‘ Qali National Park en is de hele week van 26 juli tot 4 augustus. Het is echt happening voor het hele gezin, en voor jong tot oud een van de beste events van de zomer!

P.S. – Ik vond ook deze geweldige iPhone applicatie voor dit evenement. Deze is gratis te downloaden en bevat heel veel informatie. Check it out !

Autheur: Sabine Jung