Malta in de zomer

Malta in SummerMalta in de zomer

Als het idee van lange, luie dagen in de zon, genieten van barbecues 's avonds of het bijwonen van een dorpsfeest samen met de lokale bevolking je als muziek in de oren klinkt, dan zul je zonder twijfel verliefd worden op Malta. Er is altijd iets te beleven op het eiland, dus er is geen kans om je te vervelen.

Profijt trekkend uit de ligging, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, krijgt Malta een eerlijk aandeel in de zinderende temperaturen met iets koelere avonden door een koele bries. Je kunt jazzfestivals, bierfestivals, muziekfestivals, bioscoopuitjes, dorspfeesten en nog veel meer verwachten, wanneer je het eiland van de zon bezoekt. Niet alleen vieren Maltezen zo ongeveer alles, maar we zien het ook als een persoonlijke uitdaging om alles uit de zomer te halen wat erin zit.

De hete maanden zijn een startschot voor het festa seizoen met een reeks van evenementen, die eind mei beginnen en doorgaan tot september. Er gaat bijna geen weekend voorbij, zonder dat er een dorp het feest van de patroonheilige viert. Hier op het festa krijg je ook de gelegenheid om de typische Maltese nougat te proeven - een lokale delicatesse die erg populair is.

Als je meer in bent voor eenvoudige dingen, neem dan een handdoek mee en geniet van een heerlijke dag aan het strand. Ghadira Bay, Ghajn Tuffieha, Golden Bay, Gnejna en Paradise Bay zijn een paar van de meest bekende plekken op het eiland.

Geniet van een romantische wandeling op het strand 's avonds, heerlijk dineren in een restaurant aan zee of duiken, snorkelen en varen. De mogelijkheden zijn onbeperkt!
Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!