Malta voor jongeren

Malta for teensMalta voor jongeren

Maltezen weten als geen ander hoe ze zich moeten vermaken. Rond hun zestiende gaan Maltese jongeren zelfs al voor het eerst uit. Het is dan ook vast geen verrassing dat ook toeristen hun weg weten te vinden naar het plaatsje Paceville, dat bekend staat om haar bruisende nachtleven. Vlakbij het strand vind je hier disco's, pubs, restaurants, een bowlingbaan, een cinema complex en nog veel meer. 

Als Paceville wat te druk is, dan kun je ook kiezen voor Mellieha waar enorm veel watersport mogelijkheden zijn. Sommige hotels hebben hier zelfs hun eigen zeilschool waar je kunt leren zeilen en windsurfen. Een zogenaamde 'sausage ride' waarbij je op een opgeblazen gevaarte zit dat door een speedboot getrokken wordt, behoort ook tot de mogelijkheden. De nabijgelegen plaatsjes Qawra en St Paul’s Bay huizen ook vele hotels met sportfaciliteiten zoals tennis, en natuurlijk ook een cinema en verschillende gezellige barretjes met live muziek. 

Voor niet-Paceville gangers zijn er in de zomer nog meer opties. Als je houdt van reggae, techno, rock, of zelfs electro, dan zijn er genoeg lokaties waar je hiervoor terecht kunt. Over het algemeen gaan uitgaansgelegenheden rond negen uur 's avonds open en sluiten ze in de vroege ochtend rond een uur of vier. 

Als je echter liever voor een wat rustiger en ontspannen verblijf kiest, dan kan je daar in Gozo perfect voor terecht. Relaxen bij het zwembad van je gehuurde boerderijtje, diepzeeduiken, snorkelen of jetskiën kan allemaal tijdens je bezoek aan dit eiland.

Met zoveel verschillende mogelijkheden om je tijd door te brengen op Malta, kun je er zeker van zijn dat geen enkele lokatie te ver weg is en dat de meeste lokale tieners overal de bus naar toe nemen. Het maakt niet uit wat je wil doen, maar het is wel verstandig om van te voren een planning te maken, zodat je in ieder geval niks bijzonders hoeft te missen.Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!