Engels leren in Malta

Engels leren in Malta

Malta werd bekroond met het George Cross voor haar civiele dapperheid door Koning George VI en haar officiële talen zijn het Maltees en Engels. Vanwege haar zeer gastvrije reputatie en de uitstekende weersomstandigheden is Malta dus de ideale plaats voor studenten om Engels te leren.

De 160 jaren van Britse overheersing hebben Malta naast culturele rijkdom en erfgoed ook een uitstekende beheersing van de Engelse taal gegeven. Studenten uit de hele wereld komen dan ook speciaal naar Malta om Engels te leren. De meeste kranten en tijdschriften worden in het Engels gepubliceerd, wat het leren van de taal nog makkelijker maakt.

Ondanks Malta's kleine oppervlakte wordt er toch ontzettend veel georganiseerd. Tijdens de lange zomermaanden zijn er voor studenten enorm veel mogelijkheden om van een zeer uitgebreid aanbod van festiviteiten en watersporten te genieten - Malta is alvast de ultieme lokatie voor diepzeeduiken, windsurfen, waterpolo en vissen. Malta's natuur is ook prachtig en zeer kleurrijk dankzij de vele wilde bloemsoorten tijdens de zachte winters, wanneer de temperatuur niet lager zakt dan 12 graden Celsius. 

Engels wordt bijna overal en door iedereen gesproken, dus je kennis van de Engelse taal zal hier zeker een goede boost krijgen. Naast het feit dat je gebruik kunt maken van de Engelse kranten, radio en televisie, wordt de taal ook gesproken in restaurants, cafes, toeristische resorts, stranden, en zeg maar praktisch overal. 

Het is helemaal ideaal dat Malta vanuit de meeste Europese steden bereikt kan worden met een vlucht van één tot drie uur. Malta is een lidstaat van de Europese Unie en maakt deel uit van de Schengenzone. Als je inwoner bent van de EU, dan kun je vrij rondreizen door alle Europese lidstaten. 

Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!