Duikvakanties

Diving holidays in MaltaDuikvakanties

Spring in de kristalheldere blauwe zee en verken de onderwaterwereld! Leef je je leven in de hoogste versnelling? Trek dan je duikuitrusting aan en haal diep adem onderwater voor een prachtige levensveranderende ervaring.

In Malta ervaar je niet alleen de eindeloze zomer, maar ook haar strategische ligging in de Middellandse Zee zorgt ervoor dat het eiland een ideale plek is voor duikers en hun favoriete tijdverdrijf. Of je nu een beginner bent of een all-round ervaren duiker, voor ieder niveau vind je de perfecte locatie.

Je kunt er al duikend historische wrakken onderzoeken, natuurlijke riffen bewonderen en een breed scala van zeeleven bekijken, wat typisch is aan de Maltese wateren.  Dagtripjes naar de zustereilanden van Malta, Gozo en Comino bieden je een nieuw gevoel van avontuur, omdat je hier prachtige duiklocaties met perfecte condities vindt. Vier andere eilandjes genaamd, Filfla, Cominotto, St Paul’s en Fungus Rock bieden geweldige duik- en snorkelmogelijkheden.

Het goede zicht, de warme Middellandse Zee met temperaturen die nooit onder de 16 graden komen, de diepte van de duiken, die kunnen variëren van heel ondiep tot meer dan 50 meter diepte, geven duikers een scala van mogelijkheden, uiteraard afhankelijk van het niveau van de duiker. Ghar Lapsi is een gerenommeerde duikzone voor duikers die de voorkeur geven aan ondiepe wateren en Lantern Point staat bekend voor het diepzeeduiken.

Andere bekende duiklocaties zijn de Blue Hole vlakbij Dwejra Point en HMR Maori, een Britse torpedobootjager die berucht is, omdat hij de Bismarck tot zinken heeft gebracht. 

Geniet van het duikparadijs en van een andere kijk op Malta's landschap.

Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!