Fun run voor liefdadigheid – Waarom ik er zo van genoten heb

30 januari 2013

President's Charity Fun Run

Bij mijn vrienden sta ik bekend als het niet-atletische type. Dus toen er advertenties opdoken van de President’s Charity Fun Run was ik eerst terughoudend, maar toch ook geïntrigeerd om mezelf uit te dagen en mee te doen. Toen puntje bij paaltje kwam besloot ik er helemaal voor te gaan en ook mijn vrienden op sleeptouw te nemen. Er kwam veel hilariteit en lol bij kijken om iedere dag te trainen, ik liep tenminste een uur per dag. 

De Fun Run/Walk werd op een zonnige dag gehouden op 2 december en werd georganiseerd ten behoeve van het inzamelen van gelden voor de  Malta Community Chest Fund. De start was vanaf San Anton Palace, waarna we vervolgens richting Birkirkara Busstation liepen, daarna via Santa Venera naar Ħamrun om vervolgens te eindigen in Valletta.

Tijdens het lopen, ontmoette ik een groot aantal verschillende persoonlijkheden, waarvan de meeste de run/walk deden om persoonlijke redenen en weer anderen uit vrijgevigheid en vanuit een gevoel van nationale eenheid lopend voor een goed doel. Al met al werd er veel gelachen en de zon hielp absoluut mee om er een perfecte dag van te maken. 

Waar ik echter het meest van genoten heb was de warmte die de mensen uitstraalden. Er waren geen pijnlijke stiltes en als ik deelnam aan de gesprekken had ik het gevoel onderdeel te zijn van één grote familie. Ik vergat voor even dat ik een buitenlander was en voelde me echt thuis.

Top Blog Posts

More posts by this author

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!