Sliema, de bruisende stad

Sliema

Sliema, vooral bekend om het winkelen, het bruisende nachtleven, chique restaurants en café's in overvloed, is het hart van een groot commercieel en residentieel gebied in Malta. Eens was Sliema, - de naam betekent vrede en troost - samen met het naburige dorp St Julian’s,  een levendig vissersdorp .

In de afgelopen decennia is de populariteit van Sliema in snel tempo toegenomen en is het een zeer gewilde locatie geworden voor zowel inwoners als toeristen. Sliema staat met een overvloed aan energieke activiteiten bekend om de strandsporten, rustige rondvaarten rond Malta, snorkelen en duiken.

Sliema is, met een overvloed aan winkels en winkelcentra, een populaire plek voor zowel shopaholics als voor degenen die houden van de mooiere dingen des levens, aangezien het ook gastheer is van verschillende chique restaurants. Stijlvolle villa's en traditionele Maltese herenhuizen langs de straten van Sliema, mixen het oude met het nieuwe. 

Langs de kust ligt een promenade, die is uitgegroeid tot de ideale plek voor joggers en wandelaars en een populaire ontmoetingsplaats voor inwoners tijdens het zomerseizoen. Romantische avondwandelingen, barbecues en openlucht restaurants hebben Sliema tot het middelpunt van het sociale nachtleven gemaakt. 

Sliema trakteert zijn bezoekers op een spectaculair uitzicht op zee en op de stad Valletta. Wanneer je tijdens de zomer een bezoek brengt aan deze stad, zul je ontdekken dat Sliema bruist van constante activiteit met zijn vele bars, strandlido's, lekker eten, heerlijke en kleurrijke ijssalons, café's en stijlvolle winkelcentra. 

Leef het leven in de hoogste versnelling wanneer je een bezoek brengt aan Sliema. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!