Wat is er te doen

Mdina, de Stille Stad
Malta is een betoverend land, dat met zijn rijke geschiedenis, cultuur en kunst het land tot een aantrekkelijke Europese reisbestemming maakt. Een vakantie doorbrengen in Malta kan voor een betoverende ervaring zorgen. Of je nu op zoek bent naar een bruisend 
nachtleven, het strand of een culturele ontdekking, de Maltese eilanden hebben dit en nog veel meer te bieden. 

Met een overvloed aan verborgen pareltjes, biedt de Maltese Archipel je een nieuw gevoel van ontdekking en ervaring. Vergeet niet een bezoek te brengen aan één van de charmante pareltjes van Malta, zoals Valletta, Mdina en Rabat en Victoria in Gozo.

Je zult, met op iedere locatie een eigen historisch monument, geen tekort aan ideeën hebben van wat je kunt ondernemen tijdens je bezoek aan de eilanden. Van de griezelige stilte van Mdina en Rabat naar het schilderachtige uitzicht op Senglea, Vittoriosa en Cospicua en de smalle straatjes van Victoria in Gozo, word je verwend door een overvloed aan keuze. Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!