Wandelen en trekken in Malta

Wandelen in Malta

Het is tijd om Malta vanuit een ander oogpunt te bekijken

Wandelvakanties in Malta geven een hele nieuwe blik op zaken: het uitzicht (en dan vooral over de zee) is beeldschoon en sommige reizigers beschreven het noord-westelijke gedeelte van het eiland als de mooiste plek van het Middellandse-Zeegebied.

Wandelen is meer dan alleen maar fysieke training. In Malta speelt de echte Mediterane levenswijze een belangrijke rol tijdens wandelingen. Zo ontmoet u bijvoorbeeld traditionele bakkers, loopt u langs oude kerkjes of raakt u in gesprek met de plaatselijke bevolking voor tips en verhalen over de omgeving.

Laat ons u helpen met uw volgende stap en boek uw volgende wandelvakantie in Malta. In deze sectie vindt u enkele wandelgidsen met bezienswaardigheden en routes.

Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!